Vizitator ciprianstudio Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 pai in momenul de fatza , mi se pare cel mai important consumator din casa , si de aceia vroial sal pun pe UPS , acu cateva luni , a fost la stiri un caz in care intr-un cartier , sau ars electrocasnicele din casa dupa o interventie a lu electrica , ( din brasov) mi-am pus o bobina de maxima tensiune , declanseaza in cateva zecimi de secunda daca tensiune depaseste 255V , apoi miam pus pe centrala UPS care vad ca nu e "compatibil" , nu vreau sa am surprize de la electrica ..... Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Ca sa te protejezi de supratensiuni ai nevoie de un AVR. UPS-ul tau nu are AVR incorporat. "Bobina" ta s-ar putea sa nu fie suficient de rapida si sa nu te protejeze.Cauta sa-ti cumperi un APC Smart 1000VA. Asta sigur are AVR si sinus deci iti va functiona si centrala. Gasesti unul din asta SH pe la 300-400 lei.Cu siguranta exista si alti producatori care sa aiba aceasta combinatie dar nu stiu eu sa-ti zic. Link spre comentariu
Vizitator ciprianstudio Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 aham , bobia e MSU de la schneider electric si se cupleaza pe un C60N poti vedea mai multe informati aici http://www.misiuneacasa.ro/forum/showth ... -si-altele acum poti sa imi explici ce este un avr Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Automatic Voltage RegulatorAsigura-te ca bobina aceea decupleaza la supratensiuni peste 250V. Din cate am inteles eu ea decupleaza doar la tensiuni de ordinul kilovoltilor. Sau poate nu am citit eu bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum