Vizitator ciprianstudio Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 am un ups powerwalker vfd600 , si imi scoate 160V cand ramane fara tensiune . imi puteti spune care ar putea fi problema ? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Ai desfacut ups-ul? Ai masurat ceva tensiuni pe-acolo? Link spre comentariu
Vizitator ciprianstudio Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 l-am desfacut , am masurat tensiunea de incarcare , este 13V , acumulatoarul se incarca , are 12,7V , ups-ul cand este alimentat ,scoate 230V, problema este cand ramane pe acumulator , scoate doar 160V Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Aparatul de masura iti arata 160V deoarece nu stie sa masoare forma de unda dreptunghiulara generata de UPS.Lasa-l in pace ca asa e bine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 ca sa nu te pacaleasca voltmetrul pune un bec de 40-60w pe iesire si vezi diferenta de iluminare cu ups la retea si apoi pe bateriinu cred eu ca cineva nu sesizeaza la un bec o tens mai mica de 180v Link spre comentariu
Vizitator ciprianstudio Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 pai da , dar lam pus pe centrala termica de apartament si i se stinge display-ul si face ca trenul , lam pus pe un aparat de radio iar acesta scoate un huruit , si de aceea mi-am pus problema ca tensiunea care o scoate nu este buna ! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Acumulatorii mai au ceva .....''vlaga'' in ei?? Nu e nevoie de altii?? Link spre comentariu
Vizitator ciprianstudio Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 pai am facut treaba aia cu becul si gradul de iluminare nu se modifica , la centralatermica a mea conteaza sa pui faza la faza si nul la nul , daca le inversezi intra pe avarie , problema e ca atunci cand ramane ups fara tensiune si intra pe acumulatori , daca se mai pastreaza faza pe aceiasi borna ?! am pus creionul de faza pe o borna de la iesirea de ups si sa aprins , dar cand a ramas pe acumulatori , pe nici o borna nu se mai aprindea creionul , daca ups are separatie galvanica , centrala termica , este posibil sa nu mai detecteze care e faza si care e nulul de pe UPS? Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 inainte mergea pe ups-ul respectiv centrala termica? Link spre comentariu
Vizitator ciprianstudio Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 nu stiu daca asa a fcut de la inceput , pentru ca nu am fost nici o data langa centrala cand era pana de curent ! acest lucru lam sesizat intamplator ! Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 un motor care merge cu tensiune alternativa nu cred ca va merge ok pe o unda sinus modificata. eu cred, ca centrala nu a mers niciodata pe acel ups ( cand va pica curentul centrala se oprea pur si simplu ) Link spre comentariu
Vizitator ciprianstudio Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 am crezut ca are ceva ups-ul , o sal folosesc la alti consumatori de acasa ! ms si o zi buna in continuare ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Faza nu exista decat la reteaua electrica,adica Electrica aduce in fiecare apartament 2 fire:unul este legat la pamant de furnizor si este numit nul iar celalalt logic,fazaLa un invertor 12vdc/220vac nu are cum sa rezulte faza din montaj.Sa ne gandim ca este cu un traf pe fe-si.Bobinam 2x12 spire primar si 300 spire secundar.Din secundar ies 2 fire.De ce un fir ar fi "faza" iar unul "nul"? Link spre comentariu
Vizitator ciprianstudio Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 pai sa inteleg ca , pana la urma , nu poti pune ups-ul pe centrala , masina de spalat , rotisoare , si cam tot ce e cu motor ...pompe ...hote...ma batea un gand sa imi iau un UPS de vreo 6KVA , si sa imi pun toata casa pe UPS , ca asa ai o tensiune buna, si scapi de eventualele fluctuatii de tensiune de pe retea , ca pana la urma o tensiune stabila si buna , prelungeste si viatza consumatorilor casnici .... Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 pai merge, dar ups trebuie sa furnizeze tensiune cu SINUS PUR nu MODIFICAT. dar, sunt foarteeeee scumpe :cry: si eu vroiam unul tot pt centrala Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum