Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare romanesti

zarra68

Postări Recomandate

Salutare cine poate sami spuna si mie ceva despre boxele romanesti sx 402 de40w pe 8ohm

Incinte facute de Electronica Pipera cu difuzoare poloneze.(difuzorul de joase este identic cu cel de la Unitra 75W.
Link spre comentariu

Sigur au facut imbunatatiri,spre exemplu eu am doua perechi de boxe Armonia,evident cu acelasi filtraj cu doua condensuri in paralel,insa surpriza vine de la cutie,unele sunt din PAL de 1.2cm si celelalte din Pal de 1.8 cm.Tare nu? :dans:

Link spre comentariu
Alteori Le nimereai pe amindoua ba de STANGA ba de DREAPTA.
Asa sunt si ale mele, ambele cu tweeterul in dreapta...Fostul proprietar care le-a avut de noi ,luate ,,pe sub mana'' acum vreo 30 de ani habar nu avea ca sunt 2 versiuni ,stanga-dreapta...Si sinceri sa fim ,atunci nu ne pasa ,in acele vremuri nu eram asa de pretentiosi ca azi... :da
Link spre comentariu
Vizitator YO3IMW

Alteori Le nimereai pe amindoua ba de STANGA ba de DREAPTA.

Asa sunt si ale mele, ambele cu tweeterul in dreapta...Fostul proprietar care le-a avut de noi ,luate ,,pe sub mana'' acum vreo 30 de ani habar nu avea ca sunt 2 versiuni ,stanga-dreapta...Si sinceri sa fim ,atunci nu ne pasa ,in acele vremuri nu eram asa de pretentiosi ca azi... :da
Nu s-au produs niciodata la IEI (de fapt la Fabrica de carcase pentru Radio, Combine Acustice si TV) perechea "oglindita" a boxelor desi tehnologic era usor pentru meseriasul care le ansambla sa puna fata invers...iar boxele pe 8ohmi au fost o serie limitata,foarte mica,cu titlu de prototip.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări