zarra68 Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Pune o poza ne-ar ajuta mult. Link spre comentariu
q_acdc Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Salutare cine poate sami spuna si mie ceva despre boxele romanesti sx 402 de40w pe 8ohmIncinte facute de Electronica Pipera cu difuzoare poloneze.(difuzorul de joase este identic cu cel de la Unitra 75W. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Filtrul e un simplu cond de 3,3uF/160 sau 250V, ptr diful de înalte. Link spre comentariu
liviu Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Boxele sx 402 sunt echipate cu un filtru de ordinul 2 ( cel putin astea care le detin eu ). Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Înseamnă că s-au făcut ''îmbunătăţiri'' pe parcursul producţiei. Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Arata ca astea ? Link spre comentariu
liviu Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Ai fost mai rapid. Link spre comentariu
zarra68 Postat Septembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Sigur au facut imbunatatiri,spre exemplu eu am doua perechi de boxe Armonia,evident cu acelasi filtraj cu doua condensuri in paralel,insa surpriza vine de la cutie,unele sunt din PAL de 1.2cm si celelalte din Pal de 1.8 cm.Tare nu? Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Greseli tipice romanesti, si boxele JAZZ cand le cumparai mai nimereai cate una de 4 ohmi si una de 8 ohmi, Alteori Le nimereai pe amindoua ba de STANGA ba de DREAPTA. Link spre comentariu
tinel Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Alteori Le nimereai pe amindoua ba de STANGA ba de DREAPTA.Asa sunt si ale mele, ambele cu tweeterul in dreapta...Fostul proprietar care le-a avut de noi ,luate ,,pe sub mana'' acum vreo 30 de ani habar nu avea ca sunt 2 versiuni ,stanga-dreapta...Si sinceri sa fim ,atunci nu ne pasa ,in acele vremuri nu eram asa de pretentiosi ca azi... Link spre comentariu
Vizitator ghitarosca Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 am si eu ceva cred ca sant romanesti Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Ambele difuri sunt romanesti.. Link spre comentariu
zarra68 Postat Septembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Sunt de radioficare,le gaseai puse pe pereti in scoli,in sali de mese,pe birouri,etc. Link spre comentariu
Vizitator YO3IMW Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Alteori Le nimereai pe amindoua ba de STANGA ba de DREAPTA.Asa sunt si ale mele, ambele cu tweeterul in dreapta...Fostul proprietar care le-a avut de noi ,luate ,,pe sub mana'' acum vreo 30 de ani habar nu avea ca sunt 2 versiuni ,stanga-dreapta...Si sinceri sa fim ,atunci nu ne pasa ,in acele vremuri nu eram asa de pretentiosi ca azi... Nu s-au produs niciodata la IEI (de fapt la Fabrica de carcase pentru Radio, Combine Acustice si TV) perechea "oglindita" a boxelor desi tehnologic era usor pentru meseriasul care le ansambla sa puna fata invers...iar boxele pe 8ohmi au fost o serie limitata,foarte mica,cu titlu de prototip. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum