Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare romanesti

zarra68

Postări Recomandate

Orcum ar fi difuzoarele si boxele romanesti sunt copii prost facute ale altor firme de calitate..

Pe vreme aia doar astea au fost boxe facute CAP-COADA bine:

RFT B9261 / 50 VA 4 Ohm.

Posted Image

Link spre comentariu

Oi fi nimerit unele mai rezistente, că A350 ardea sărăciile alea cu spor. Şi pe cele de 32W (6 difuri de 8W) şi orice boxe mai slabe de 50W.A350 scotea la vîrf 70-80W.

Ce putere are A-350 in 20hz-20khz ?? pe el scrie 2 x 35w dar nu prea se aude de 35w (putere echivalenta cu amplificatoarele Japoneze)
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Se mai gasesc cumva difuzoarele de inalte la boxele Nova 1 sau un difuzor de bass ! astept un raspuns daca aveti cumva trimite-ti mp sau aici

Link spre comentariu

Difuzoarele de inalte se pot schimba usor cu cele nemtesti sau rusesti,anii 80,sunt la fel de bune,iar daca le ai pe cele romanesti,se pot rebobina,iarasi usor.In schimb diful de bas,se gaseste mai greu,e bine sa-l pui original de nova1.Insa se poate si el bobina,sunt destui baieti,chiar si din Bucuresti care bobineaza.Succes.

Link spre comentariu

....Da problema este ca unul de inalta nu il mai am .....l-am aruncat....nestiind ca se poate repara....si un bass la fel .....acum am unul chinzesc.....din acela din BIG BERCENI.......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări