Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare romanesti

zarra68

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Acum cateva zile am aflat ca diful de joase din boxa 'robotei' de 40 de VA,are frecventa de rezonanta la 28 de hz,din pacate nu pot proba cu imagini,daca are cineva sa scaneze si aici,am fi incantati si noi cu difuzoarele noastre.Acelasi difuzor se gaseste si pe Meloman,doar ca are puterea de 80 de VA.Am ascultat aceste boxe si sunt dureroase la propriu,din pacate difuzorul de inalte cel cu calota de 20de VA,se arde foarte usor.La ambele boxe sunt arse,le are un amic.

Link spre comentariu

Difuzoarele de sus,unde a postat Remus,cele de 6 ohmi 10VA,sunt puse pe boxele Armonia,acelasi sasiu sa folosit si la difuzoare de pe boxele pop si jazz,fiind upgradate cu rila de cauciuc si marita puterea electrica,prin fir de Cu mai gros..Personal nu cred ca difurile de pe Armonia rezista in jos la 50 de hz,eu dispun de o pereche,chiar din 83 luate din magazin.Hartia este prea subtire sa reziste mecanic.In schimb cele cu rila de cauciuc sunt mai rezistente.Interesante in schimb,mi se par cele de Diva,daca Remus ne poate pune o poza cu difuzorul in splendoarea lui,ar fi ok.Eu cred ca sunt originale Philips,si pusa stanta de IEI,o parere.Mai sunt si cele octogonale de 8 VA si 8,parca si 4 ohmi,au facut multe variatii de boxe cu ele,incepand cu un difuzor,puse in pachet cu radio Bucur,finalii pe germaniu,pana la 4 difuri intr-o boxa,am avut si eu una,nu mai stiu denumirea,cred ca erau pereche la o statie IEI.

Link spre comentariu

nu cred ca difurile de pe Armonia rezista in jos la 50 de hz

:rade: La vremea in care au fost produse aceste difuzoare se asculta muzica, nu curent continuu.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări