zal Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Nu merge ''suptă'' în afară ca să revină la forma normală? Cu o ţeavă de diametru mai mic decît calota. Link spre comentariu
elm Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Din păcate nu cred,pentru că nu are doar o ``împinsătură`` ci a fost îndesată vîrtos (probabil de un copil) :(Personal am văzut două perechi de nova1 pe viu si alte cîteva în poze pe net și nici-una nu avea ambele tweetere întregi. Toate aveau unul sau ambele tweetere înfundate - oare așa îmbietor să fi fost plasticul ăla galben? Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Buba e că calotele mai noi româneşti sînt din pînză, au renunţat la folie după cîţiva ani. Asta a constat în forme bizare ale calotei, impregnarea fiind slabă. 1 Link spre comentariu
Vizitator Texxan Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Buba e că calotele mai noi româneşti sînt din pînză, au renunţat la folie după cîţiva ani. Asta a constat în forme bizare ale calotei, impregnarea fiind slabă. Cine stie sau cunoaste pe cineva care poate repara la parametrii normali tweeterele din boxele Jazz de 8 Ohmi? Nu cred ca sh se mai gasesc neumblate. Link spre comentariu
Dominicue Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Din păcate nu cred,pentru că nu are doar o ``împinsătură`` ci a fost îndesată vîrtos (probabil de un copil) :(Personal am văzut două perechi de nova1 pe viu si alte cîteva în poze pe net și nici-una nu avea ambele tweetere întregi. Toate aveau unul sau ambele tweetere înfundate - oare așa îmbietor să fi fost plasticul ăla galben? Calota difuzorului de inalte se poate relativ usor rezolva , insa trebuie desfacut difuzorul Sau o metoda mai neconventionala : daca ai un aspirator cu puterea reglabila si o ( batista bebelusului ) de la care folosesti reductia si furtunul subtire , poti prin aspirare trage calota inapoi spre exterior . Stiu ca poate pare de ras dar cu metoda 2 ,dar asa mi-am rezolvat si eu calota unui difuzor de inalte (de care a avut grija fiica mea ) , recunosc ca am folosit aceasta metoda pentru ca mi-era lene sa desfac difuzorul Editat Ianuarie 7, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
George Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Foarte ingenioasa metoda cu "batista bebelusului". Link spre comentariu
elm Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Nu merge ''suptă'' în afară ca să revină la forma normală? Cu o ţeavă de diametru mai mic decît calota. Calota difuzorului de inalte se poate relativ usor rezolva , insa trebuie desfacut difuzorul Sau o metoda mai neconventionala : daca ai un aspirator cu puterea reglabila si o ( batista bebelusului ) de la care folosesti reductia si furtunul subtire , poti prin aspirare trage calota inapoi spre exterior . Stiu ca poate pare de ras dar cu metoda 2 ,dar asa mi-am rezolvat si eu calota unui difuzor de inalte (de care a avut grija fiica mea ) , recunosc ca am folosit aceasta metoda pentru ca mi-era lene sa desfac difuzorul Mulţumesc pentru răspunsuri Din păcate la o analiză mai detaliată a difuzorului concluziile sînt proaste: - calota nu este doar împinsă (şi şifonată) în interior, este şi fisurată serios în mai multe locuri (este chiar ruptă în două şi lipită) - rezistenţa bobinajului nu este de 4 ohmi, ci de 8 ohmi (instabil, aş putea spune, la celelalte difuzoare rezistenţa este ferm afişată de puntea E0711: 4.5 ohm mediile şi 6.3 ohm joasele) Chiar îmi pare rău după acest difuzor, este foarte aspectuos Link spre comentariu
adrian lucian Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 iti pot da unul dar trebuie sa-l dai la bobinat, e ars dar OK calota. Da-mi pm, e fara bani (si pm si dif-ul :-) ) Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Aici : http://www.elcomp.ro/contact.html este fosta IEI Bucuresti - unde au fost realizate difuzoarele tale : , ia legatura cu ei , sigur mai au pe stoc la bani de nimic difuzoare si mebrane de schimb pentru orice difuzor produs de IEI . Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 M-as duce la marketingul firmei, si as da suturi in tot ce prind acolo. Oare de ce nu vedem incintele astea in magazinele mari de electronice, intr-un stand special, unde sa scrie mare; "Made in Romania". Ce le place lor sa stea asa, fara sa faca nimic... sper sa gresesc. Ma bucur sa vad ca se mai misca ceva si la noi... am pus ochii pe ceva, o sa cer o oferta. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Va rog sa postati daca rezolvati apeland la firma respectiva, am si eu nevoie de doua tweetere vechi (alt model) si nu le gasesc pe nicaieri. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Voi chiar credeţi că mai găsiţi ceva acolo? Ultimele difuri produse se mai găseau acum peste 10 ani pe Maica Domnului (cele de joase de 25 şi 30cm). Acum doar importă. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Cu un simplu telefon rezolvati dilema ! Daca nu mai au vechituri pe stoc , le pot repara pe cele defecte . Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Am intrat in incinta fostei fabrici.Se gasesc cateva firme mici si un depozit de tubulatura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum