zarra68 Postat Mai 29, 2013 Autor Partajează Postat Mai 29, 2013 Arata ca cele de la itt,evident doar arata,desii nu cred sa sune rau! Link spre comentariu
daniro Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Am descoperit de unde provine logo-ul de la boxele Star Hi-Fi! Observati imaginea de la jos: Poza a fost facuta in Tokyo, vizavi de sediul Subaru se vede firma Star. Din ce am cercetat pe net am decoperit ca firma se numeste Star Co LTd Tokyo si a produs in anii '60 receptoare radio AM si FM. Din 1967 este achizitionata de Yaesu si o parte din inginerii de la Star s-au angajat la (Trio) Kenwood. Iata deci proiectantii nostri de la IEI ori au copiat-o din pasiune ori au avut vreo colaborare cu firma japoneza ceea ce e mai greu de crezut insa am ramas impresionat sa descopar origini in Tara Soarelui Rasare. Link spre comentariu
zarra68 Postat Iulie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2013 Ce rezolutie are foto! Link spre comentariu
zarra68 Postat Noiembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Si boxele Club de club si ali ce au fost cu o dinamica buna. Link spre comentariu
daniro Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Da, adica Club 2000. Link spre comentariu
zarra68 Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Da,probabil 2000 vine de la anul 2000,conform cantecului de pionieri 'noi in anul 2000 cand nu vom mai fi copii',ce-i peste 40 de anisori stiu Link spre comentariu
daniro Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Inainte de '90 dar si dupa, anul 2000 era aspiratia catre viitorul maret, cand toate sf-urile prindeau viata si se inchipuiau numai roboti peste tot etc. Daca ar fi vazut ce-i asteapta, s-ar fi bucurat poate mai mult de perioada aceea. Ce-i drept din punct de vedere tehnic s-a avansat mult, insa societatea... e alta problema. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 poate nu o sa credeti dar eu am testat fata in fata Yamaha NS10 cu niste boxe Armonia 10W iar sunetul este acelasi , ceva mai cald la Armonia fata de mediile prea intepatoare de la Yamaha dar in mare suna cam la fel ambele . o descoperire pe care nu prea a facut-o nimeni pana acum, dar.. mai plat suna acel model de Armonia avand frecvente reale fix intre 80 -18.000 Hz ..asta e foarte rar la niste boxe de camera pe 2 cai ! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Asta findcă nu au mai supravieţuit multe pînă azi, au trecut cam 30 ani de la apariţia lor pe piaţă. Ca o curiozitate, difurile de joase erau apreciate de lăutari ptr voci şi instrumente. Probabil datorită construcţiei mai diferite a pieselor polare. Link spre comentariu
zarra68 Postat Iunie 7, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2014 Si eu am patru Armonia,doua cu 'carne' mai subtire,vorbesc de cutii,si doua mai groase,sunt bune doar pentru voce,difurile de joase nu au hartie groasa pentru forja.Eu dau forja in rusesti,duc mai bine.Pe Armonia le tin de medii-semi inalte. Link spre comentariu
nicul Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Am avut si eu armonia de 10W, nu stiu cum puteti sa ziceti ca erau boxe bune, vai de mama lor, trebuia sa le folosesc in tandem cu niste boxe de pick-up tesla ca sa am un sunet acceptabil. Ale mele nu erau deloc bune pe inalte, dar sunau placut pe medii. Au fost luate cu o combina romaneasca facuta la electronica cu componente adunate de pe unde au apucat (pick-up polonez, casetofon cu mecanica ungureasca), un alt stift al epocii de aur. Nu mergea nimic ca lumea si o tineam de amplificator la majak-ul 203. Link spre comentariu
zarra68 Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 Pentru pasionatii de sunet 5-6 VA-tti,erau ok,si pentru lampasi. Link spre comentariu
Vizitator Marian Şenchea Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Si eu am o pereche de Jazz-uri (4ohm, 40-60w), care inca functioneaza fara probleme. Singurele mici probleme pe care le au sunt urmatoarele: 1.Sunt ambele de dreapta (au fost cumparate separat, una dupa alta, prin '89-'90 cred) 2.Woofer-ul de la una dintre boxe a fost rebobinat de un nene care nu cred ca a facut o treaba excelenta, si cand dau volumul mai tare si bass-ul, incepe sa caraie. Link spre comentariu
zarra68 Postat Iulie 8, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2014 Da,urmareste un dif de joase,neumblat si schimbal! Link spre comentariu
elm Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Vă salut domnilor,Readuc topicul la viață (si eu sunt un mare amator de produse românești) pentru două intrebări in legătură cu boxele Nova1:- cum ar trebui să stea la capitolul frecvențe joase? Le folosesc pe un Tehnoton Disco si imi place cum sună, dar parcă ar trebui să sune mai cald (să fie de vină aplificatorul?)- cine mai are un set de tweetere in stare bună mecanic, de dat? Chiar si arse, chiar si numai unul?.. ale mele sunt funcționale amândouă, dar unul are calota șifonată... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum