danzup Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Am reinviat un proiect mai vechi cu WM8740 si, cu ajutorul lui hpavictor care mi-a "vandut" cateva ponturi am reusit sa implementez corect un etaj de iesire cu transformatoare. Am obtinut un dac cu cel mai "analogic" sunet pe care l-am ascultat pana acum la o scula diy. Pacat ca nu a fost gata la timp pentru intalnire. Felicitari !Pai si nu-mi spui si mie cum ai facut ? Auzi dar la mine nu vii cu DACul sa-l ascultam ???? Chiar m-ai facut curios !! Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iulie 19, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2012 Orice schema cu mai mult de o rezistenta se vinde scump. Asta are doua rezistente si un condensator, va trebui sa-mi dai quasar-ul la schimb. Link spre comentariu
florin70il Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Sunt curios, a incercat cineva sa faca un DAC cu SRC4392? Daca se baga cineva la proiectul asta, eu fac partea de hardware, inclusiv piesele. Am si PCM1795 SI PCM1754. Cu programarea insa..mai ca crocodilu' Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iulie 20, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2012 sa faca un DAC cu SRC4392?Pentru ce? Link spre comentariu
florin70il Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Nu inteleg intrebarea. Cum adica pentru ce? Pentru acelasi motiv pentru care facem si alte trasnai, pentru ca putem Link spre comentariu
danzup Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Nu inteleg intrebarea. Cum adica pentru ce? Pentru acelasi motiv pentru care facem si alte trasnai, pentru ca putem SRC e doar upsamplingul dupa el iti trebuie un DAC .Asa se traduce intrebarea : pentru ce dac vrei sa-l folosesti ?Pentru PCM1754 ? Link spre comentariu
florin70il Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Pai..am scris ca am 2 tipuri de DAC. Stiu ce este si SRC-ul. Intrebarea era daca este cineva interesat de un asemenea proiect, eu nu ma descurc cu controlerul. Am 5 PCM1754.In principiu cred ca pot sa fac rost cam de orice piesa, fac acasa cablaje prin metoda foto si pot asambla orice tip de SMD indiferent de package. Sursa probabil ca va fi iesirea digitala a unui CD player sau DVD player pentru ca sunt un mare fan al telecomenzii. Am vazut ca unii dintre voi au realizat mai multe DAC-uri si m-am gandit ca ar interesa pe cineva sa se bage la un asemenea proiect, SRC4392 fiind relativ nou si mai greu de utilizat. Link spre comentariu
atupi Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Am reinviat un proiect mai vechi cu WM8740 si, cu ajutorul lui hpavictor care mi-a "vandut" cateva ponturi am reusit sa implementez corect un etaj de iesire cu transformatoare. Am obtinut un dac cu cel mai "analogic" sunet pe care l-am ascultat pana acum la o scula diy. Pacat ca nu a fost gata la timp pentru intalnire. Si ai putea sa ne impartasesti si noua ce transformatoare ai folosit ? Link spre comentariu
Catalin C. Postat August 3, 2012 Autor Partajează Postat August 3, 2012 Da. http://uk.farnell.com/oep-oxford-electr ... tt=1689035 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum