Liviu Ianush Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Cum sa ma abtin cind suna excelent. Condensatorii aia vreau sa ii pun si eu in conversia IV din Philipsul meu CD880. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 In aceasta varianta ( finala ) se poate face un mini top al DAC-urilor in urma auditiei comparative ? Link spre comentariu
Catalin C. Postat Mai 21, 2012 Autor Partajează Postat Mai 21, 2012 In varianta actuala nu. Dar o voi face dupa ce va fi gata bufferul. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Ahaa.......Spor la treaba si poate reușesc si eu sa ajung la o auditie....Si mai sper ca DAC-ul meu sa fie ca de obicei , primul in top . In topul meu , desigur ......voi puteți avea alte păreri ! Link spre comentariu
Catalin C. Postat Mai 21, 2012 Autor Partajează Postat Mai 21, 2012 Depinde de calitatea uleiului de sarpe din pahare. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Esti invidios. Stii deja ca e cel mai tare. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Mai 21, 2012 Autor Partajează Postat Mai 21, 2012 Da, atat de invidios incat tocmai am terminat bufferul. Pentru ca am vrut sa fie o solutie exclusiv TI am folosit BUF634.Mai am ceva de lucru la sursa de alimentare. Daca mai prind cateva ore libere, saptamana asta va fi gata. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Suna prea bine LME49600. Ce schema faci cu BUF? Neaparat trebuie un versus. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Mai 22, 2012 Autor Partajează Postat Mai 22, 2012 Nici o schema. Intrare, iesire si alimentare.In urma ultimelor teste se pare ca avem un nou concurent la titlu. Revin cu detalii si poze. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Am cam fost criticat ca nu am pus scheme. Uneori nici nu le am. Hai sa dam un pic de schema Cum zici tu Intrare, iesire alimentare. Si ceva cu ripplu pe alimentare redus: Link spre comentariu
Catalin C. Postat Mai 23, 2012 Autor Partajează Postat Mai 23, 2012 Am incercat sa ma mint ca forumul asta merita putin si chiar voiam sa mai postez. Dar din pacate atitudinea unora m-a facut sa ma razgandesc. Calitatea discutiilor a scazut atat de mult incat cea mai importanta rubrica a ajuns bazarul. Mare pacat pentru ca multi dintre noi am invatat foarte multe de aici. Dar atata timp cat sunt tolerati semidoctii doar pentru ca discutiile sa atraga cat mai multi vizitatori si sa aduca cat mai multi bani in buzunarul proprietarului nimic nu va putea aduce forumul acolo unde a fost. Va urez succesuri! Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Daca o sa fii in lumea sferelor, la o intilnire de ascultare? iti trece? Fac cadou o lada , nu pentru DAC , de bere. Semidoctizmul este style la moda. Acu' e nasol ca mai citesc unii care vor sa invete si incep cu stingul. Ca deh astai scris , astai de buna. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Finalul . OK . Dar finala ? Sambata la Tibi Vicol este acceptabil ? Eu ajung la orele 20.00..... Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iulie 18, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2012 Am reinviat un proiect mai vechi cu WM8740 si, cu ajutorul lui hpavictor care mi-a "vandut" cateva ponturi am reusit sa implementez corect un etaj de iesire cu transformatoare. Am obtinut un dac cu cel mai "analogic" sunet pe care l-am ascultat pana acum la o scula diy. Pacat ca nu a fost gata la timp pentru intalnire. Cateva poze cu porcul: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum