Vizitator UtilizatorAmator Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Buna seara, Doresc sa imi cumpar un osciloscop si nu prea stiu ce sa iau. Nu am mai avut nici unul pana acum. O sa il folosesc la proiecte cu Atmega8, Atmega168, fototranzistori si multi alti senzori ce au legatura cu proiectele Atmega. In viitor poate o sa il folosesc cu Atmega328, Atmega2560 si alte chip-uri Atmega. Masinile RC ma intereseaza si ele dar nu am incercat niciodata sa fac ceva. Am cam depasit faza cu placa de sunet pe post de osciloscop si vreu ceva mai bun. Din ce am vazut, cel mai mult ma atrag produsele PicoScope. http://www.picotech.com/ E destul de mic (spatiul e o problema si nu pot sa iau un osciloscop greu si voluminos). Faptul ca necesita un PC pentru a functiona nu e o problema pentru mine. Nu o sa il iau pe teren. Sunt bune de ceva sau sunt ca osciloscoapele alea care functioneaza ca o placa de sunet externa? Cam ce as putea sa iau de acolo? Merge ceva din seria 2000 sau trebuie sa iau din 3000. Seria 4000 deja costa prea mult pentru bugetul meu. Ma intereseaza si calitatea produsului. Si acum imi aduc aminte cum foloseam eu un letcon chinezesc de 20 RON si cand am trecut la Antex...am dat un ban dar acum stau la geam. Nu o sa ma mai intorc la chinezariile alea in veci. Daca se strica asta, tot Antex iau, chiar daca e de 5 ori mai scump. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum