Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

4 baterii R14P

Vizitator tedeu

Postări Recomandate

Vizitator tedeu

Salut ...incepator aici :)am cumparat pentru copil un patut care il leagana, care merge cu 4 baterii R14P ...ne costa destul de mult bateriile pe luna, si ma gandeam sa fac un adaptor ceva, dar nu stiu ce trasnformator, la ce putere sa pun :)dati-mi si pentru cazul in care bateriile sunt puse in paralel (asta e la o jucarie care se invarte si canta :) ), si in serie (la patut) ...Va multumesc foarte mult :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• E_manuel

2

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator tedeu

Cred ca un simplu alimentator de 6 volti este de ajuns, si nu cred ca bateriile, sunt puse in paralel.

La jucarie sunt puse in paralel ... atat stiu si eu :) ...Cati amperi sa aiba alimentatorul?AC sau DC ?multumesc
Link spre comentariu

In paralel...sunt asezate poate in carcasa !

Un simplu alimentator de circa 6 voliti curent-continuu, mai poarta si denumirea de alimentator reglabil , are un mic comutator ce schimba tensiunile.

Link spre comentariu
Vizitator tedeu

Ok ... deci, alimentator curent continuu6 volti cu un amper ?multumesc ...Trec azi pe la magazinul de electronica si cumpat ...o sa iau si mufe mama sa fac "instalatia" frumusica :)va multumesc mult :)***EDIT***de unde sa cumpar ?avem asa ceva pe aici ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări