Vizitator jenica Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 daca am difuzor de 150W, 12inch, cu membrana striata, calota din palnia difuzorului este elastica de 3inch (produs italian) cum trebuie sa am boxa?de tip bas-reflex sau incinta inchisa?cum pot sa-mi dau seama? : :goodman: multumesc Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 Da-ne modelul si scrie-ne parametrii TS si iti spunem ce boxa sa iti faci Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 nu trebuie, este produs italian :tonqe: Link spre comentariu
FIXVID Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 din descrierea ce nea facuto jenica nu pare a avea parametrii t\s deja prevad ca va fi o incinta inchisa Link spre comentariu
Vizitator jenica Postat Aprilie 20, 2006 Partajează Postat Aprilie 20, 2006 am intrebat eu ceva daaar(au fost cumparate in italia), acum revin cu intrebari concrete;-difuzorul este 'LEGEND' firma EMINENCE LE15-100-tweeterul firma EMINENCE 8ohm PSD 20028-nu stiu nimic despre aceste piese-nu sunt sigur daca boxa ar trebui inchisa-nu stiu ce volum ar fi util la boxa (80l este suficient?? ) :rolleyes: multumesc pentru amabilitate celor care -mi raspund Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 20, 2006 Partajează Postat Aprilie 20, 2006 difuzorul tau cred ca este difuzor de chitara, nu ? atunci care dintre acestea este? alege din link-ul rmator din coloana din dreapta, dintre cele de 12" http://www.eminence.com/eminence/pages/ ... leg121.htm nu de alta dar nici unui difuzor de 12" de acolo nu-i corespunde numele dat de tine LE15-100 :smt017 Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Este un difuzor de chitara.Ar putea fi folosit intr-o incinta de 80 litri, acordata la 55 ~ 60Hz.Bass nu o sa prea fie , dar depinde la ce il folosesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum