Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare radio SAR Philips

jack

Postări Recomandate

Buna , Am intrat recent in posesia unui radio Philips , probabil fabricat sau asamblat la noi in tara , de catre SAR Philips . Aparatul are stampila pe sasiu S 98 01 . Ca e sasiu Philips e sigur , dar cum as putea sti sigur ca e facut la SAR ? Sunt ceva elemente de identificare ? Mai sunt doua asemenea radiouri pe proradioantic , cred ca difera doar siglele si acea serie de pe sasiu . Unul are sigla Siera , celalalt Mediator . Stiu din ce am mai citit ca au fost asamblate cu aceste nume la noi , dar se pare ca Siera este firma belgiana care au fabricat aparate Philips iar Mediator cred ca ceha . Deci , cum identific un SAR Philips ? Poate ma lamureste cineva . Multumesc

post-1608-139829380903_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• jack

4

• feri.visky

1

• nicolae57

1

• YO7DIG

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

un alt aparat radio echipat cu sasiu Philips 204U - poza este de la vanzator - despre care nu-mi dau seama daca a fost asamblat in atelierul SAR sau cutia a fost confectionata de vreun mester , poate ca aparatul s-a vandut sub forma de kit , numai sasiul si scala . Chiar si butoanele la el sunt din lemn si rama de de la sticla de scala . Daca e credibil ca in ultimii ani , SAR a fabricat intre altele si jucarii din lemn...

post-1608-139829382959_thumb.jpg

Link spre comentariu

Nu pare a fi manufactura,panza este cea originala(bob de grau).Din ce imi amintesc cineva postase o lista cu aparatele fabricate la S.A.R Philips,din pacate a disparut impreuna cu multe altele.

Link spre comentariu

o sa pun poze cu el in curand , aparatul este acum " bucati" . Pana atunci , mai pun poze cu un presupus SAR Philips , type 629B , cu alimentare doar la baterii . Am ascuns cu o mica eticheta adresa fostului proprietar , poate ca nu-i convine sa-i fac cunoscut numele

post-1608-139829385225_thumb.jpg

post-1608-139829385233_thumb.jpg

post-1608-13982938524_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări