Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Call History la Yahoo Messenger

The Stressmaker

Postări Recomandate

De catva timp ma lovesc de problema aceasta si nu am rezolvat-o cu informatiile pe care le-am gasit pe internet. Pe scurt, apare, la logarea in Yahoo Mesenger, de fiecare data, fereastra "Call History" care este enervanta pentru ca nu intotdeauna reflecta realitatea (cand nu arata nimic cand arata o lista kilometrica cu toate apelurile). Pe internet s-a indicat ca problema ar fi din programul folosit, clientul de Yahoo Messenger cu versiunea 9 si care are rezolvare in setarile din registri. La mine problema este independenta de versiune si se manifesta numai la id-ul meu, indiferent de versiunea clientului de YMess. La oricare logare pe alt id de pe acelasi client nu apare aceasta problema, ceea ce ma face sa cred ca problema este in serverele de YMess care "stocheaza" informatiile contului meu de YMess. Aceeasi problema apare si dupa reinstalarea de windows indiferent de clientul de YMess.Am cotrobait prin toate setarile clientului de YMess si cele on line dar nu am gasit nimic concludent. Poate mi-a scapat ceva...Are cineva o rezolvare a acestei probleme care sa nu implice schimbarea contului de YMess?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

1

• wally_gatter

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări