The Stressmaker Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 De catva timp ma lovesc de problema aceasta si nu am rezolvat-o cu informatiile pe care le-am gasit pe internet. Pe scurt, apare, la logarea in Yahoo Mesenger, de fiecare data, fereastra "Call History" care este enervanta pentru ca nu intotdeauna reflecta realitatea (cand nu arata nimic cand arata o lista kilometrica cu toate apelurile). Pe internet s-a indicat ca problema ar fi din programul folosit, clientul de Yahoo Messenger cu versiunea 9 si care are rezolvare in setarile din registri. La mine problema este independenta de versiune si se manifesta numai la id-ul meu, indiferent de versiunea clientului de YMess. La oricare logare pe alt id de pe acelasi client nu apare aceasta problema, ceea ce ma face sa cred ca problema este in serverele de YMess care "stocheaza" informatiile contului meu de YMess. Aceeasi problema apare si dupa reinstalarea de windows indiferent de clientul de YMess.Am cotrobait prin toate setarile clientului de YMess si cele on line dar nu am gasit nimic concludent. Poate mi-a scapat ceva...Are cineva o rezolvare a acestei probleme care sa nu implice schimbarea contului de YMess? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 cauta fisierele yeldmanager si sterge-le urgent , in plus poti avea un spyware Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum