Vizitator b2k2peu Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 salut baieti am un laptop lenovo n500 si iam spart display-ul asa ca il bagasem prin monitor crt si a functionat ceva timp dar intro zi nu mai vroia sa se vada pe monitor exista vreo solutie hardware? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Va salut ! Nu apare chiar nimic pe acel monitor,nici macar sigla la lenovo nu apare?Astept !! Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Cu alt monitor ai incercat ? Link spre comentariu
Vizitator b2k2peu Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 da am incercat alt monitor si sigla se vede pe display-ul spart Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 sigla se vede pe display-ul spartA pai cum asa si pe alt monitor nu se vede nimic nici macar sigla ?? Link spre comentariu
iuli09 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 la unele laptopuri exista o tasta sau o combinatie de taste pentru a selecta tipul de monitor ce se foloseste .daca exista asa ceva in acest caz, incercati sa selectati manual monitorul de pe portul VGA .cred ca in acest caz este vorba despre Fn+F7 Link spre comentariu
Vizitator b2k2peu Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 am gasit combinatia fn+f7 o sa incerc putin mai tarziu revin sa zic daca a functionat....sper sa functioneze tastatura ca este intro stare jalnica Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Daca nu va merge tastatura laptop-ului dvs,puteti sa va luati o tastatura normala pe usb,dar trebuie sa va mearga macar tasta fn pentru ca o tastatura normala nu prea are tasta aceasta fn. :daSucces !! Link spre comentariu
Vizitator b2k2peu Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 nu functioneaza metoda asta...am tastatura usb cu fn dar tot nu functioneaza Link spre comentariu
iuli09 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 din cate am citit la apasarea acelei combinatii se afisaza un meniu din care trebui selectata varianta dorita ; monitorul original functioneaza suficient cat sa va permita sa vizualizati acel meniu si sa alegeti ceea ce doriti ? Link spre comentariu
Vizitator b2k2peu Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 nu imi merge nici lcd de la laptop si nu mai am nici windows dar nu imi apare nici bios ca daca imi aparea ma descurcam Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Va salut ! Atunci inseamna ca aveti probleme mai grave la acest laptop.Trebuie dus la un service. Succes ! Link spre comentariu
Vizitator b2k2peu Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 sincer de cat sa il duc la service mai bine iau display si nu vreau ...mai bine il vand multumesc baieti dar daca nu se poate asta e Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Vedeti si dvs daca va ajuta aceste manuale de utilizare de aici : ftp://downloads.pcwebshop.ch/FAQ/FAQ523.pdf sau de aici : http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc ... 3n8230.pdf . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum