Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptop problema vga

Vizitator b2k2peu

Postări Recomandate

Vizitator b2k2peu

salut baieti am un laptop lenovo n500 si iam spart display-ul asa ca il bagasem prin monitor crt si a functionat ceva timp dar intro zi nu mai vroia sa se vada pe monitor exista vreo solutie hardware? :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• iuli09

2

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

la unele laptopuri exista o tasta sau o combinatie de taste pentru a selecta tipul de monitor ce se foloseste .daca exista asa ceva in acest caz, incercati sa selectati manual monitorul de pe portul VGA .cred ca in acest caz este vorba despre Fn+F7

Link spre comentariu

Daca nu va merge tastatura laptop-ului dvs,puteti sa va luati o tastatura normala pe usb,dar trebuie sa va mearga macar tasta fn pentru ca o tastatura normala nu prea are tasta aceasta fn. :daSucces !!

Link spre comentariu

din cate am citit la apasarea acelei combinatii se afisaza un meniu din care trebui selectata varianta dorita ; monitorul original functioneaza suficient cat sa va permita sa vizualizati acel meniu si sa alegeti ceea ce doriti ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări