rellu Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 buna seara. am nevoie si eu de schema electronica la acest tv. pun cateva poze pt. a se vedea la obiect despre ce e vorba. http://i40.tinypic.com/8yswlh.jpg ; http://i43.tinypic.com/1jbdg.jpg ; http://i41.tinypic.com/10fqpop.jpg . va multumesc. tv acura FFS9382 ;serial nr.402636 ;selector canale UVE33-W14 ;circuite integrate=M34300N4-012SP ;TA7698AP ; LA7910 ;tranzistori =sursa D1545 ; final linii D1554. ar mai fi un C.I. din calea comuna dar toata e sub tabla de ecranaj. va multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Buna seara ! Daca se poate sa ne dati mai multe detalii despre acest tv-u al dvs .Cititi aici : viewtopic.php?f=17&t=12666 . Asteptam !Noapte Buna !!!Va salut ! Vedeti si dvs daca va ajuta aceste scheme de pe acest linck : viewtopic.php?f=17&t=53127 pentru ca schema originala nu o am .Succes !!! Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Sasiu GO1-A641-02 .Greu de gasit o schema! Link spre comentariu
daisarqx Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 ce problema are? Link spre comentariu
rellu Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 salutare tuturor. probleme la acest tv au fost mai multe, dar le-am rezolvat (condi. electrolitici uscati ; o rezistenta intrerupta in comutatorul electronic) doar ca acuma am inlocuit selectorul de canale (apareau si dispareau posturile) tot cu unul de banda larga (cumparat de la T___tric) insa pe banda UIF nu pot scana toate posturile pt. ca acea banda verde cu liniute ajunge la capat si deci nu pot memora posturile respective. mentionez ca am mai intimpinat aceasta problema la alt tip de tv doar ca acolo problema asta o facea in FIF VL si am rezolvat-o modificand valoarea la un rezistor. de aceea am nevoie de schema acuma ca sa vad exact cum vine tensiunea varicap pt. selector. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Nu trebuie modificat nimic daca tensiune de varicap se modifica in plaja 0-28v pe pinul de tuning al tunerului .Daca e asa tunerul nou este stift. Link spre comentariu
rellu Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 mda. se pare ca am montat un stift deorece tensiunea ce am masurat-o la pinul tuning al selectorului este (0-28 V) Link spre comentariu
rellu Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 am primit de la un prieten un selector de canale recuperat de pe o placa de videocasetofon (2700KKC) si tv-ul functioneaza super daca cineva are schema al rog sa mi-o trimita sau sa o posteze aici sa le fie de folos si altora. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum