DonNCSS Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Buna seara.Parintii mei au niste casete de familie care au inceput sa prinda pureci.Intrebarea mea care este,se poate converti de pe video in pc,apoi pe DVD?Video-ul este marca AIWA(cam de vreo 15-16ani)Placa de captura mercury 7130Pc destul de batran(9 ani,dar inca foarte bun,ruleaza win7 ff bine). Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Ce inseamna "au inceput sa prinda pureci"?Pentru captura se poate folosi TV-tuner pe PCI, sau o placa de captura dedicata.Ideala ar fi o placa cu compresie hardware in timp real.Calitatea imaginii va fi oricum slaba, VHSrip. Nu aruncati casetele video dupa ce le transferati, nici DVD-urile scrise cu writer-ul de la PC nu au viata lunga.Ba chiar mai scurta. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2012 Au inceput sa prinda pureci in sensul ca au inceput sa se demagnetizeze. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2012 Chiar nu aveti nicio sugestie.Am googalait vreun sfert de ora dar nu am gasit cine stie ce raspunsuri. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Ce nu merge, de fapt? Aveti videocasetofon, placa de captura, softul placii de captura e instalat, cablurile bagate cum trebuie, deci??? Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2012 Cablurile nu le am,inca.Nu stiu ce program sa folosesc,caci altenez intre nero vision si sony vegas.La cabluri din video pleaca firul rca galben(semnal video) si rca alb(audio).Cum trebuie sa le conectez la placa de captura??? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 pei din video trebuie sa iti plece cablu coaxial in placa de captura din cate stiu eu cablu ca acela de la antena tv Link spre comentariu
Vizitator johnnyc Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Buna dimineata, am sa-ti spun cum procedez eu poate te ajuta - folosesc Tv tuner aver media pt captura, un cablu scart-rca, un adaptor, video player si ulead video studio 9 (cu acest program m-am obisnuit). - fac captura prin tv tuner cu programul lui (dureaza... cate minute sunt inregistrate pe caseta) 3ore ~ 12G - impart fisierul respectiv cu ulead (pt 3 ore.. impart in 3 parti /dvd-uri) calitatea imaginii va iesi in fct de calitatea casetei si setarile softului .. sper sa te ajute. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum