Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conversie VHS in format DVD

DonNCSS

Postări Recomandate

Buna seara.Parintii mei au niste casete de familie care au inceput sa prinda pureci.Intrebarea mea care este,se poate converti de pe video in pc,apoi pe DVD?Video-ul este marca AIWA(cam de vreo 15-16ani)Placa de captura mercury 7130Pc destul de batran(9 ani,dar inca foarte bun,ruleaza win7 ff bine).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DonNCSS

4

• Spitfire

2

• stefan94stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce inseamna "au inceput sa prinda pureci"?Pentru captura se poate folosi TV-tuner pe PCI, sau o placa de captura dedicata.Ideala ar fi o placa cu compresie hardware in timp real.Calitatea imaginii va fi oricum slaba, VHSrip. Nu aruncati casetele video dupa ce le transferati, nici DVD-urile scrise cu writer-ul de la PC nu au viata lunga.Ba chiar mai scurta.

Link spre comentariu

Cablurile nu le am,inca.Nu stiu ce program sa folosesc,caci altenez intre nero vision si sony vegas.La cabluri din video pleaca firul rca galben(semnal video) si rca alb(audio).Cum trebuie sa le conectez la placa de captura???

Link spre comentariu
Vizitator johnnyc

Buna dimineata,

am sa-ti spun cum procedez eu poate te ajuta

- folosesc Tv tuner aver media pt captura, un cablu scart-rca, un adaptor, video player si ulead video studio 9 (cu acest program m-am obisnuit).

- fac captura prin tv tuner cu programul lui (dureaza... cate minute sunt inregistrate pe caseta) 3ore ~ 12G

- impart fisierul respectiv cu ulead (pt 3 ore.. impart in 3 parti /dvd-uri)

calitatea imaginii va iesi in fct de calitatea casetei si setarile softului

.. sper sa te ajute.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări