Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor coltari scari

catasebi

Postări Recomandate

Buna seara. Sper ca am postat bine in sectiunea asta, daca nu, rog un moderator sa schimbe. Deci problema mea e urmatoarea si sper sa fiu ajutat. Am in holu de la casa, scarile care urca la etaj. Aceste scari sunt placate cu gresie. Problema cea mare e ca fiica-mea toata ziua alearga pe langa ele si mi-e ff frica ca se impiedica si Doamne fereste da cu capul de coltul de la treapta. Eu m=am gandit ca ar fi undeva, ceva material de protectie pe colt, un coltar ceva care sa atenueze macar un mic caderea. Mie mi se pare coltul ala mortal... Mersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catasebi

3

• worker

2

• E_manuel

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

o solutie ar putea fi imbracarea in mocheta a trepteloralta poate fi montarea cu banda dublu adeziva a unui profil L (cornier) din PVC pe colturi.profilul se gaseste prin magazine de bicolaj si este destul de ieftin

Link spre comentariu

montarea cu banda dublu adeziva a unui profil L (cornier) din PVC pe colturi.profilul se gaseste prin magazine de bicolaj si este destul de ieftin

cu profilul PVC scapi de muchiile taioase.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Exista profile aliminiu/cauciuc, asa zise profil treapta antiderapant, de altfel absolut odioase, dar, isi fac treaba... trick-ul consta in a-l gasi p-ala adeziv, nu cele cu prindere in mortarul de montaj. Daca nu, PVC.

Posted Image

Posted Image

S-a dus epoca aia, cand se facea ciubuc la treapta... of, gresia asta.

O sa tin un curs cu scari, intr-un topic, cand o sa am timp...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator maamulos

Periculase scarile ce sa spun, mai ales daca fetita este micuta si unii stim cat de neastamparati pot fi copii ...macar pentru a nu aluneca pe scari ( mai ales cand vii de la baie sau de la piscina) exista benzile antiderapante Posted Image speciale pentru baza treptelor din marmura su gresie ....oricum solutia cu mocheta este cea mai indicata momentan pana mai creste fetita !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări