catasebi Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Buna seara. Sper ca am postat bine in sectiunea asta, daca nu, rog un moderator sa schimbe. Deci problema mea e urmatoarea si sper sa fiu ajutat. Am in holu de la casa, scarile care urca la etaj. Aceste scari sunt placate cu gresie. Problema cea mare e ca fiica-mea toata ziua alearga pe langa ele si mi-e ff frica ca se impiedica si Doamne fereste da cu capul de coltul de la treapta. Eu m=am gandit ca ar fi undeva, ceva material de protectie pe colt, un coltar ceva care sa atenueze macar un mic caderea. Mie mi se pare coltul ala mortal... Mersi Link spre comentariu
E_manuel Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Salut colegu, sa nu vorbim orbeste, atasaza macar o fotografie, apoi sigur este cineva pe aici in tema care iti poate da un sfat bun. Link spre comentariu
worker Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 o solutie ar putea fi imbracarea in mocheta a trepteloralta poate fi montarea cu banda dublu adeziva a unui profil L (cornier) din PVC pe colturi.profilul se gaseste prin magazine de bicolaj si este destul de ieftin Link spre comentariu
catasebi Postat Februarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2012 Revin intr-un tarziu cu poza respectiva. Cu mocheta sa le imbrac pe toate e costisitor, sunt vreo 15 de toate. Eu m-am gandit doar la prima sa-i fac ceva pe colturi Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Lipeşte-le nişte colţari cauciucaţi, din cei pentru boxe audio: http://www.google.ro/search?client=oper ... boxe+audio. Link spre comentariu
catasebi Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Asta e o idee buna. Dar ce sa mai folosesc sa pun si pe mijloc, intre cele 2 coltare? Link spre comentariu
worker Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 montarea cu banda dublu adeziva a unui profil L (cornier) din PVC pe colturi.profilul se gaseste prin magazine de bicolaj si este destul de ieftin cu profilul PVC scapi de muchiile taioase. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Exista profile aliminiu/cauciuc, asa zise profil treapta antiderapant, de altfel absolut odioase, dar, isi fac treaba... trick-ul consta in a-l gasi p-ala adeziv, nu cele cu prindere in mortarul de montaj. Daca nu, PVC. S-a dus epoca aia, cand se facea ciubuc la treapta... of, gresia asta. O sa tin un curs cu scari, intr-un topic, cand o sa am timp... Link spre comentariu
Vizitator maamulos Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Periculase scarile ce sa spun, mai ales daca fetita este micuta si unii stim cat de neastamparati pot fi copii ...macar pentru a nu aluneca pe scari ( mai ales cand vii de la baie sau de la piscina) exista benzile antiderapante speciale pentru baza treptelor din marmura su gresie ....oricum solutia cu mocheta este cea mai indicata momentan pana mai creste fetita !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum