dj cosmin Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 ma poate ajuta cineva cu o schema pentru comp34s? eu am filtru la el dar se aude un fasait cand primeste bass si nu prea imi place. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 se aude un fasait cand primeste bass... prin filtru trec joase spre "jucaria" de inalte? Link spre comentariu
dj cosmin Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 nu stiu. nu stiu nimic despre filtru. si nici pe condensatori nu scrie nimic Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Posteaza o poza cu filtrul. Link spre comentariu
dj cosmin Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/441/5445.jpg/ bobina nu stiu ce valoare are... Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 nici pe condensatori nu scrie nimic Credeai ca trebuie sa scrie textul cintecelor...?Bineinteles ca scrie... pe condensatoare este mentionata valoarea capacitatii lor! Link spre comentariu
dj cosmin Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 si dc fasaie drieverul?nu are cineva 2 condensatori ca in poza de pe imageshack? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Ai masurat condensatorii si nu sint buni? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 E fîsîitul amplifului, e normal să treacă prin filtru către diful de înalte, indiferent că redă frecvenţe joase ampliful. Link spre comentariu
dj cosmin Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Ai masurat condensatorii si nu sint buni?condensatorii is buni. dar numi place ca se aude fasaitu ala. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Desfa tweterul din circuit apoi spune daca mai fisiie. Link spre comentariu
dj cosmin Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 pai lam scos si lam pus de cateva ori. fasaie doar tweeterul. diful de bass nu are nimic Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Atunci boxa-i buna; lasa condensatorii in pace si inchide-o la loc. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 E fîsîitul amplifului, nu e vina difului de înalte. Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 E fîsîitul amplifului, nu e vina difului de înalte.Posibil sa mai fie si fasaitul sursei de semnal, care probabil e un PC. De multe ori amplificatoare care sunt mute cu intrarea la masa dezvolta un zgomot de fond mare datorita unor placi de sunet zgomotoase. dj cosmin incearca boxele pe alt amplificator, eventual bagand semnal dintr-un mp3 player sau cd-player. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum