Vizitator enderrr1 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Buna. Am tot cautat un vu-metru care sa functioneze doar pe frecventele joase. Ce as dori eu mai exact sa fac e un vu-metru pe 10 leduri albraste care vor fi puse intr-o forma de arc de cerc si toata sa "clipoceiasca" deodata.Ceva scheme?? daca se poateMultumesc anticipat Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Am tot cautat un vu-metru care sa functioneze doar pe frecventele joaseConstruiesti orice vu-metru (cu 10 led-uri poti construi unul cu LM3915) si la intrare ii montezi un filtru care lasa sa treaca numai frecventele joase. Link spre comentariu
Vizitator enderrr1 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 si cu lm3915 toate vor clipi simultam? Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 uite ce am construit eu numai ca le-am pus in triunghi nu in cerc Link spre comentariu
Vizitator enderrr1 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 @adicontakt : eh da la tine sunt indreptate in fata la mine vor fi vertical. mersi inca o datadaca mai stiti si altele nu ezitati sa imi spuneti, si asa as dori sa construiesc mai multe Link spre comentariu
Vizitator nr194 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 uite ce am construit eu numai ca le-am pus in triunghi nu in cercsalbaga id meu de mess: nr194 si te rog ajutama cu un uv metru Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 te pot ajuta aici Link spre comentariu
Vizitator nr194 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 te pot ajuta aicias dori o schema de un metru fara placa ci prin cabluri .te rog ajutama as vrea sa aiba minim 8 leduri Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 o schema de un metru fara placa ci prin cabluriIncearca mai bine cu furtun (nu are nici placa nici cabluri).Se gasesc furtunuri cu leduri - se vinde la metru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum