Rx-Tx Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Lasa i in pace, statia aia nu e sursa ATX. Statia se comporta normal. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Hmm, poate ar fi o idee buna sa o duci la cineva care stie cu ce se mananca o statie CB.... Link spre comentariu
andrei florin Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 am sa o verific maine ma duc cu ea langa drum cu masina si o alimentez de pe masina si ca antena ii pun conductor de cupru fy 2,5mm sa vad daca se aude ceva. ii lipseste mufa de microfon, am sa-i pun eu inapoi o mufa si eu am alimentat-o la 10,5 volti poate din cauza asta nu e la parametrii ei.multumesc baieti!! Link spre comentariu
andrei florin Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 daca pun mufa cu 6 pini ca in figura atasata microfonul va fi si difuzor? nu inteleg ce rol are alimentarea de 13v pe in 6 acolo si nici nu vad cum ar functiona ca difuzor. microfon.pdf Link spre comentariu
andrei florin Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 am rezolvat statia ,se aude. acum sa-i montez mufa si sa cumpar un microfon si antena. am alimentato cu o sursa mai puternica de 14,4v. Link spre comentariu
andrei florin Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 am cumparat o mufa de microfon si o montez acum la statie. am un difuzor de 8 ohmi si vreau sa-l montez in interiorul statiei ca am loc unde sa-l montez. este permis asa ceva sau campul magnetic al difuzorului influenteaza functionarea statiei? ms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum