Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

KITT CK-5100

maresmircea57

Postări Recomandate

1)KITT-model CK3618Z no.L903(p/s,d/k,b/g,tsb,e.Europe)pe sasiu scrie 01-226520-100 si model EC2013/1472- Etron/, 32 de programe,echipate cu;proc.LK5103T/TMP47C433AN- memorie nevolatila TMM843AP-sursa str50103/str5412-tc9020p003-tda1013/la4265-ta7681ap/ta7681ap-ta7698-Bv.tranzistorizat/ta8403k-selector et 3d/ks(p.s)-trafo linii fcm 2015ke/fcm20a021/hr7731.Cunoscute sub denumirea model CK-5100

2)Etron EC2023/L917B ,40 de programe,pe sasiu scrie 01-235090-100,echipate cu;procesor TMP47C434N3147-memorie TC89101P,sursa str58041/str50103-ta7680ap-ta7689ap-m51397ap,BV tranzistorizat,trafo linii fcm2011e2-telecomanda tip;28T1 cod RC919/HO .Cunoscute sub denumirea model CK 5100DK..etc..s.a.m.d.

Toate cele bune!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu ionel

5

• maresmircea57

4

• gigiones

4

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Am curatat subiectul de offtopicuri si atacuri la persoana!

Primul mesaj postat de acest gen va duce la inchiderea temporara a topicului si trimiterea celui in cauza pentru un concediu de o saptamina in afara forumului.

Link spre comentariu

Nu are memorie externa! Pe telecomanda nu are buton pentru memorie.

_______________________________________________________________________________________@maresmircea57 s-a speriat???.,La procesorul.tmp47c433an mentionat de dvs ,ce are montat la intrarea piniilor 8-10-11-12,...urmariti schema/cablaj si comunicati...sau ati remediat defectiunea!!!
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

sa arunc un pic de aghiasma in acest subiect si vin cu o intrebare pt cei cunoscatori :

In urma unui traznet, bunica nu a avut bani pentru o reparatie profesionista si a ales varianta mai ieftina....probabil tunerul -selectorul de canale- s-a prajit si a montat pe carcasa un potentiometru de 100k lin din care se poate face cautarea manuala a canalelor...!

Credeti ca mai poate fi readus la o functionare normala ?

Mentionez ca el functioneaza in conditiile mentionate.

Atasez cateva foto din interior 

http://www.postaonline.ro/i6vu8lv5ja9w/kitt.tar.gz.html
Link spre comentariu

In urma unui traznet, bunica nu a avut bani pentru o reparatie profesionista si a ales varianta mai ieftina....probabil tunerul -selectorul de canale- s-a prajit si a montat pe carcasa un potentiometru de 100k lin din care se poate face cautarea manuala a canalelor...!

Credeti ca mai poate fi readus la o functionare normala ?

Mentionez ca el functioneaza in conditiile mentionate.

daca prinde posturi , cautind din potentiometru , probabil selector bun si posibil procesor defect sau trasee , componente , de la procesor pina la selector

depinde ce model este , mai exact , cu ce procesor , refacute trasee si vazut cum se manifesta cu componentele originale

Link spre comentariu

are procesor TMP47C433AN

Se prind posturile prin rotirea potentiometrului...din cate pot observa pe placa s-a intervenit si la tuner (2 pini au fost indepartati) si probabil si altele din traseu

http://www.postaonline.ro/3glqkta6pw7u/tuner.jpg.html

As incerca sa schimb procesorul !...se gaseste ? credeti ca merita ? un tuner echivalent as putea gasi ?

Editat de gigiones
Link spre comentariu

procesor - numai recuperat , tuner se gaseste mai repede , sint multe care merg aici

de meritat - eu cred ca nu , cheltuieli + munca si pentru un tv foarte vechi , sint curios cum se vede , la astea sint tuburile obosite - in bucuresti se gasesc de cumparat la 30-40lei defecte dar mai noi si care facute sint mult peste

Link spre comentariu

Dupa parerea mea se vede destul de bine...l-am folosit cateva zile si pe AV cu un decodor digi... Intrebarea am pus-o, (si multumesc de raspunsuri), in perspectiva venirii timpului nefavorabil si ca sa gasesc ceva de lucru impotriva stresului si plictiselii...Dar avand in vedere costurile si faptul ca prezența acestui tv nu este vitala va ramane in asteptarea unui ,,meserias mai dotat'' !

Link spre comentariu

Nu am dat capacul jos de la tuner, dar din cate se vede pe spatele pcb, acei pini se pare ca lipsesc, probabil fiind inlaturati total...

A ramas in discutie doar varianta cu procesorul defect...ramane sa ma impiedic de vreunul si  mai vorbim aici !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări