iovan_irinel Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 -am un ford mondeo mk 2 din 98 , o sa atasez o poza cu masina-am cumparat o baterie Rombat Cyclon fara intretinere si din prma iarna mi sa descarcat complet , care sa fie cauza? ma puteti ajunt- ce fel de baterie sa cumpar pt modelu meu de masina-incarcarea este 14,5 si 14,7 cateodata cred ca incarcarea e corecta...-Astept Sfaturi... Link spre comentariu
iovan_irinel Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Uitati o poza cu masina Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Care este nivelul electrolitului in elementii acumulatorului? Link spre comentariu
worker Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 daca vrei sa cumperi un acumulator nou trebuie specificata in primul rand motorizarea (benzina sau motorina) si capacitatea cilindrica.dupa aceea dimensiunile (sa intre in locas) si bugetul. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Salut,Daca nu folosesti autoturismul sa stii ca e normal sa fie asa mai ales daca ai inchidere centralizata,radiocass sau CD pe el deoarece memoriile acestora reprezinta consumatori mici dar in timp se aduna.Iti recomand sa demontezi una din bornele la nefolosire mai indelungata si apoi sa vezi ca tine curentul la rebransare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum