Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema baterie ford

iovan_irinel

Postări Recomandate

-am un ford mondeo mk 2 din 98 , o sa atasez o poza cu masina-am cumparat o baterie Rombat Cyclon fara intretinere si din prma iarna mi sa descarcat complet , care sa fie cauza? ma puteti ajunt- ce fel de baterie sa cumpar pt modelu meu de masina-incarcarea este 14,5 si 14,7 cateodata cred ca incarcarea e corecta...-Astept Sfaturi...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iovan_irinel

2

• remus68

1

• bibanu47

1

• worker

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca vrei sa cumperi un acumulator nou trebuie specificata in primul rand motorizarea (benzina sau motorina) si capacitatea cilindrica.dupa aceea dimensiunile (sa intre in locas) si bugetul.

Link spre comentariu

Salut,Daca nu folosesti autoturismul sa stii ca e normal sa fie asa mai ales daca ai inchidere centralizata,radiocass sau CD pe el deoarece memoriile acestora reprezinta consumatori mici dar in timp se aduna.Iti recomand sa demontezi una din bornele la nefolosire mai indelungata si apoi sa vezi ca tine curentul la rebransare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări