essu Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 salutare !!!!! doresc si eu o schema pentru inculpatu de mai sus dar cu sursa echipata cu strw6553 mentionez ca am downloadat toate schemele de pe http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... elite.html sau sa spun si defectul , sursa a fost bubuita iam inlocuit ci strw optocuplorul , tl431 , semireglabilul de 2,2k si sursa scoate pe bec 73vcc pe B+ in loc de 110v , 17v in loc de 25 , 7,6v in loc de 12v , si 14v este normala din ce scrie pe partea cablata am verificat rezistente le ce tin de sursa sunt ok schimbat condesatori din filtraje cu noi si nimic am ramas in ceata .ceva pareri sau ideii !!! multumesc anticipat !!!! Link spre comentariu
tehtronics Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 spune cu ce integrate este facut? Link spre comentariu
Vizitator galimeinicu Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Cautati pe Mivarom surse fara chopper,o mica modificare si functioneaza din prima. Link spre comentariu
essu Postat Februarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2012 tv-ul este echipat cu sursa cu strw6553procesor tda111xxsunet tda 200324c08cadre la78040si pe sasiu are codul P1470A03(100325) VER.Asi nu am gasit nici o schema care sa corespundasi treaba cu modificarea nu sunt deacord . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Va salut ! Vedeti daca va ajuta aceste scheme,pentru am avut si noi nevoie de aceasta schema,dar nu am avut schema originala si ne-am orientat dupa aceste scheme.Succes !!! Link spre comentariu
essu Postat Februarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2012 multam !!nu este ce caut dar sper sa ma ajute .si inca mai astept ceva ideii ca ma cam bagat in ceata problema asta cu tensiunea ce nu urca de la 73v la 110b pe B+ cu sarcina bec de 100w Link spre comentariu
essu Postat Februarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2012 defect rezolvat . adica tensiunea din b+ 73v reglabila 3 v , inlocuit zenerul de 5,1v din secundar careduce in potocuplor cu unul de 12v,si inlocuita rezistenta ce duce de la optocuplor la CI strw 2,2k cu una de 10k si sursa furnizeaza tensiunile stas . multumesc celor ce mau ajutat cu ce au avut la dispozitie! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum