Vizitator wrongt Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Buna, poate cineva sa imi recomande o resursa cum poate fi extras dump-ul la firmware-ul unui telefon mobil in cazul meu produs de huawei si cum poate fi navigat acest fisier, multumiri anticipate. Link spre comentariu
djdansmart Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Nu este chiar asa simplu ceea ce vrei tu sa faci..presupune destule cunostiinte despre tipul de flash si proc din telefon..apoi loaderele necesare..reverse engineering..etc! Link spre comentariu
Vizitator wrongt Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 imi dau seama ca nu eu un lucru atit de simplu, de accea rog pe cineva sa imi recomande ceva literatura, sa inteleg si eu cu ce sa maninca Link spre comentariu
AndreiIr Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Cauta pe net ce este un bootloader , cauta literatura despre jtag , cauta detalii despre registrii procesorului , si nu in ultimul rand assembler sa il sti ca pe limba ta . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum