Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu reusesc sa bootez sau sa instalez windowsu

mk3_cdj

Postări Recomandate

salut

am un calculator ce l-am dat la cineva si a pus inca un HDD pe el si acuma cand vreau sa imi pun doar HDD-ul meu cu CD-ROMUL nu imi merge imi zice asta: Posted Image

nici nu stiu unde sa pun jumper-ul, uitati cate o poza cu hdd si cd-rom

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mk3_cdj

7

• FLORIN IORDACHE

7

• ComponentePc

2

• iuli09

1

Va salut ! Pe ce este setat hdd-ul si cu cd-rom-ul,aveti pe un cablu ide si hdd-ul si cd-rom-ul sau are fiecare cablu ide a lui,adica un cablu ide la hdd-ul si un cablu ide la cd-rom ?Astept !!!

Link spre comentariu

Da dupa ce faceti tot ce va spus colegul de mai sus,intrati in bios si dati unde scrie boot si selectati cd/dvd unde scrie 1st boot device,dupa toate acestea dati unde scrie exit si apasati pe save changes and exit.Succes !!!!

Link spre comentariu

Da am vazut ca aceasta placa de baza a dvs are numai un port ide nu are doua porturi ide. :jytuiyu Eu asi zice sa incercati cu alta magistrala ide,pentru ca ma gandesc sa nu fie defecta la un cap magistrala aceia.Succes !!!

Link spre comentariu

neaparat verifica jumperii , hdd sa fie master si dvd pe slave , sau ambele pe CS(cablel select).Posibil asta sa fie singura problema.Daca ai configurat corect jumperii si nu vede una din unitati in bios incearca sa le inversezi pe magistrala , iar daca nu o vede pe cealalta dupa inversare e clar cablul defect.

Link spre comentariu

neaparat verifica jumperii , hdd sa fie master si dvd pe slave , sau ambele pe CS(cablel select).Posibil asta sa fie singura problema.Daca ai configurat corect jumperii si nu vede una din unitati in bios incearca sa le inversezi pe magistrala , iar daca nu o vede pe cealalta dupa inversare e clar cablul defect.

Corect! Joaca-te cu jumperii in continuare pana functioneaza.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări