Vizitator andrei0588 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Am si eu nevoie de niste ajutor.Am un tv lcd WestWood 20756PC care nu vrea sa mai functioneze. Cum a inceput prima data: Mergea 10 minute dupa care disparea imaginea. Sunet avea, mergea sa dau mai tare mai incept sa schimb posturi, dar nu se vedea.L-am desfacut si am vazut pe invertor 1 rezistenta si 1 dioda arse. Pentru ca nu am aparatura fina cu care sa lipesc asa ceva in casa l-am dus la service si dupa ce a stat 2 saptamani acolo, m-au sunat ca ei nu stiu ce sa ii faca, nu au schema pentru el si nu il pot depana pentru ca nu au valoare pentru dioda si rezistenta respectiva.Acum il am acasa, am observat ca nu se mai stinge imaginea de tot dar se vede foarte intunecat (ei au scos dioda respectiva) si se aude un bazait de la un transformator ( cred) de pe placa, ceea ce nu se auzea inainte.As avea nevoie de o schema pentru acest model de TV pentru a vedea ce valori au acele 2 piese.Multumesc anticipat, Andrei Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Buna seara ! Mai rugati-l inca odata pe domnu Tehtronics daca mai vrea sa o mai posteze schema sursei la acest tv WestWood Model 20756 PC.Dati un click aici : viewtopic.php?f=17&t=73931 .Pana va da domnu Tehtronics schema,vedeti si dvs daca va ajuta schema aceasta atasata de mine. Succes !!!Am revenit din nou cu inca o schema,sper sa va fie de folos aceste doua scheme atasate de mine. Atelier de reparati prin Iasi nu stiu nici unu. O seara buna va doresc !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum