Vizitator sabin11 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Buna, Am si eu o nedumerire cu o centrala telefonica Panasonic KX-TDA100D( 8 linii exterioare si 48 interioare). Nu stiu cum pot sa leg un telefon Panasonic kx-dt321 acesta fiind folosit ca si consola. Nu am mai lucrat cu centrale din aste si nu prea am nici documentatie. Multumesc anticipat Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 trebuie intrat in programarea centralei si declarat fiecare extensie ce tip de telefon utilizeaza.... (adica telefon analogic SLt .....pe doua fire sau telefon "digital" DT....pe 4 fire)....cam mult de povestit pe forum pentru programarea tuturor facilitatilor unei astfel de centralePS: infrastructura...adica reteaua structurata interioara voce/date este construita ?PS2: telefonul indicat de dvs. este de tip DT..(are nevoie de 4 fire = doua pentru digital" +doua analogice voce/ring) Link spre comentariu
Vizitator sabin11 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Multumesc de sfat. Am reusit in cele din urma(trebuia sa citesc mai atent niste documentatii) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum