Vizitator Mihai92 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Salut tuturor sunt nou la voi pe forum:D Am venit si eu cu o problema..mai demult am avut o tastatura Myria http://imageshack.us/photo/my-images/402/b110.jpg/ Asa si saraca a "inghtit" cafea,ciocolata calda,vin intr-un final a murit..nu de tot mai citea comenzi da nu bine...in fine eu i-am taiat firul...si acum imi e dor de ea si vreau so fac...Problema e urmatoarea si am nevoie de ajutor Cum vin firele pe placa? deoarece difera...care e masa/alimentarea/datele etc? Sunt urmatoarele culori pe ea (Rosu,negru,Alb,verde) si scrie GPMV (g vine la negru) (p la Alb) (m la verde) si (v la rosu) mai am si alte fire dar difera culorile nu stiu cum sa le lipesc...Astept Raspunsuri MULTUMESC! SCuzati daca nu am postat unde trebuie... Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 cele 4 fire ar trebui sa fie suficiente Link spre comentariu
Vizitator Mihai92 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 costi002 citeste mai atent te rog...eu am firul taiat...am alt fir insa difera culorile...vreau sa stiu cum trebuie lipit firul asta care difera la culori intelegi? :cry: cum vin lipite pe placa de la tastatura ? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/PS/2_connector Pentru a identifica firele verifici cu un ohmmetru sau buzer pe ce contact al mufei se gaseste firul de culoarea respectiva. Rosu, negru, verde, alb este varianta a V-a din figura situata la mijlocul paginii din link. Link spre comentariu
Vizitator Mihai92 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 o sa incerc si o sa revin cu reply daca am resuit sau nu Ms de raspunsuri Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Cu cea mai mare placere. Link spre comentariu
worker Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 pentru a depista firele mai usor prima data identifici VCC si GND si dupa aceea schimbi pinii de date intre ei pana functioneaza. este posibil sa fie nevoie de restart la PC Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Va salut ! Nu mai deschid alt topic pentru ca nu are rost . Am cumparat un calculator de la Interlink si aia mi+au trimis cadu o tastatura care e functionala dar e pe nemteste si nu imi merge arondul pot sa+i fac ceva ca sa o folosesc asa . Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 O arunci la tomberon si iei alta cu layout in engleza. Merge "arondul", dar trebuie sa afli cum, in lipsa poti folosi tastatura vizuala Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Apasati concomitent AltGr si Q. Link spre comentariu
VEF Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 va multumesc . Am descoperit pana la urma tastatura e model Logitech K120 poate se mai confrunta cineva cu ea . La mine la modelul asrta merge daca dau pe Romana windows-ul si aps Alt Gr si V Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 http://en.wikipedia.org/wiki/PS/2_connectorPentru a identifica firele verifici cu un ohmmetru sau buzer pe ce contact al mufei se gaseste firul de culoarea respectiva. Rosu, negru, verde, alb este varianta a V-a din figura situata la mijlocul paginii din link. Imi face impresia ca e pe USB, nu pe PS2 Sunt urmatoarele culori pe ea (Rosu,negru,Alb,verde) Rosu +5V, Negru masa, verde DATA+, alb DATA- Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum