Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Tastatura!

Vizitator Mihai92

Postări Recomandate

Vizitator Mihai92

Salut tuturor sunt nou la voi pe forum:D Am venit si eu cu o problema..mai demult am avut o tastatura Myria http://imageshack.us/photo/my-images/402/b110.jpg/ Asa si saraca a "inghtit" cafea,ciocolata calda,vin intr-un final a murit..nu de tot mai citea comenzi da nu bine...in fine eu i-am taiat firul...si acum imi e dor de ea si vreau so fac...Problema e urmatoarea si am nevoie de ajutor Cum vin firele pe placa? deoarece difera...care e masa/alimentarea/datele etc? Sunt urmatoarele culori pe ea (Rosu,negru,Alb,verde) si scrie GPMV (g vine la negru) (p la Alb) (m la verde) si (v la rosu) mai am si alte fire dar difera culorile nu stiu cum sa le lipesc...Astept Raspunsuri MULTUMESC! SCuzati daca nu am postat unde trebuie... :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• VEF

2

• costi002

1

• worker

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Mihai92

costi002 citeste mai atent te rog...eu am firul taiat...am alt fir insa difera culorile...vreau sa stiu cum trebuie lipit firul asta care difera la culori intelegi? :cry: cum vin lipite pe placa de la tastatura ?

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Va salut ! Nu mai deschid alt topic pentru ca nu are rost . Am cumparat un calculator de la Interlink si aia mi+au trimis cadu o tastatura care e functionala dar e pe nemteste si nu imi merge arondul pot sa+i fac ceva ca sa o folosesc asa .

Link spre comentariu

va multumesc . Am descoperit pana la urma tastatura e model Logitech K120 poate se mai confrunta cineva cu ea . La mine la modelul asrta merge daca dau pe Romana windows-ul si aps Alt Gr si V

Link spre comentariu

http://en.wikipedia.org/wiki/PS/2_connectorPentru a identifica firele verifici cu un ohmmetru sau buzer pe ce contact al mufei se gaseste firul de culoarea respectiva. Rosu, negru, verde, alb este varianta a V-a din figura situata la mijlocul paginii din link.

Imi face impresia ca e pe USB, nu pe PS2

Sunt urmatoarele culori pe ea (Rosu,negru,Alb,verde)

Rosu +5V, Negru masa, verde DATA+, alb DATA-

raspinovka-mikroyuezbi-i-yuezbi-11.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări