serby_87 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Am construit un eser_capacitmetru rusesc postat pe forum este finalizat doar am problema ca nu pot sa programez memora . As dori sa ma ajute cineva si pe mine cum se procedeaza la scrierea unui Pic 16F876a cu programatorul Wiliem Pro4 cumparat recent .Mentionez ca sunt incepator in domeniul de programare.Am incercat sa procedez ca si in documentatia oferita dar nu a mers. Cu mult respect Serban. Link spre comentariu
sotan_ionut Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 pentru pic16f876 se foloseste conectorul ISP (cel cu 5 pini)-in kit-ul cumparat nu gasesti cablul necesar (trebuie construit) Link spre comentariu
vcdec Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 @serby_87 - Pot sa-ti programez si sa-ti trimit prin posta, asta daca nu tii neaparat folosesti programatorul tau. Link spre comentariu
serby_87 Postat Februarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2012 Va rog frumos daca aveti un Hex probat care merge pentru acest eser_capacimeter sa mi_l trimiteti.Mentionez ca am incercat sa scriu acest pic prin soclul ce il detine acest pro 4 ala cu 28 pini dar nu a mers,acuma o sa incerc prin isp.Cu mult respect Serban. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum