Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare legare aparate

Vizitator tudorz

Postări Recomandate

Vizitator tudorz

buna,va cer din nou ajutorul! http://i.imgur.com/dFzMK.jpg asta e aparatul care vreau sa mi-l cumpar si momentan am un amplif delia la care sunt legate 2 unitra de 50w.vreau sa stiu daca pot sa leg aceste 2 aparate intre ele sa pot auzi mai tare decat boxele tv-ului.avand in vedere mufele incercuit de mine exista vreun cablu care sa aiba 2 rca tata ---> din 5 in celalalt capat?sau am alta varianta?va multumesc

Editat de Madalina:modificare nume subiect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Exista RCA/DIN, teoretic ar trebui sa-l gasesti, si tot teoretic ar trebui sa se potriveasca... daca nu, dai la cineva sa ti-l faca, cineva care trebuie sa se uite in schema lu' Delia, sa-ti nimereasca pinii...

Posted Image

Vezi ca poate vrei sa bagi totusi semnal audio si-n TV, nu stiu, ma gandesc...

Da, se poate...

Link spre comentariu
Vizitator tudorz

pai eu am momentan un cablu de ala.ma refer la cel pe care l-ai pus in poza.dar dupa cum vezi un capat este jack...si nu am jack la mediaplayer.la tv trebuie sa duc doar imagine nu si sunet ca doar de aia imi iau mediaplayer.pe hdmi ma duc cu video si pe iesirile analog as vrea sa leg ampliful.daca pot evident

Link spre comentariu

pai eu am momentan un cablu de ala.ma refer la cel pe care l-ai pus in poza.dar dupa cum vezi un capat este jack...si nu am jack la mediaplayer.la tv trebuie sa duc doar imagine nu si sunet ca doar de aia imi iau mediaplayer.pe hdmi ma duc cu video si pe iesirile analog as vrea sa leg ampliful.daca pot evident

+

Posted Image

Scuze, corect, are jack... trebuie sa fie si rca/din, daca nu, combinatia de mai sus, e mai usor de gasit...

Eu de obicei mi le fac...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări