catasebi Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Salutare. Ce mai fac baietii? Nu am fost demult pe aici din lipsa de timp. Intre timp, i-am mai facut la un coleg o tabla din aia cu numele. . Atata m-a innebunit pana m-a convins, cu toate ca am zis ca nu am atata rabdare sa mai fac una. In fine, alta e problema. Vreau sa va intreb de unde sa fac rost de un senzor de caldura, sa aiba display la distanta legat de un fir, sa-mi arate temperatura dintr-o camera in alta, de exemplu. Mersi mult Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Pai gasesti,de ex,termometre auto,care au un senzor la capatul unui fir de cativa m (1-3).Dar sa stii ca nu aici e locul unde sa intrebi asta Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Pe ebay. ............... Link spre comentariu
dorelb Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Salut. Vrei sa arate temperatura interior-exterior, ca si in poza de mai jos ? Link spre comentariu
Myhayxx Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 ma intereseaza si pe mine montajul. unde l-ai gasit...? Link spre comentariu
catasebi Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Salut dorele. tot timpul tu esti omu care ma ajuti. Banuiesc ca e mai scump asta. nu tre neaparat sa arate si interior si ext. Conteaza sa arate macar una, s fie cablul mai lung si nici exagerat.de.scump Link spre comentariu
dorelb Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Buna seara. Ce sa inteleg de aici? Deci vrei un termometru simplu, cu afisaj, care sa-ti arate temperatura dintr-un anumit loc, dar tu sa fii in alt loc. Eu am in masina un termometru care indica doar temperatura interioara, cu posibilitatea de montare a senzorului pana la 2 metri, deci sa arate eventual temperatura exterioara. Afiseaza intre -50* +120*. Link spre comentariu
catasebi Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Deci babeste, eu vreau sa-mi arate temperatura dintr-o camera si eu sa am display-ul in alta Link spre comentariu
Myhayxx Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 "dorelb" poti sa postezi schema montajului cu termometrul care afiseaza temperatura interioara si cea exterioara? sau e secret? Link spre comentariu
dorelb Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Buna seara. @catasebi. Am inteles perfect din prima. Credeam ca vrei ceva mai special.@Myhayxx. Nu este nici un secret. Te referi la poza de mai sus? Link spre comentariu
catasebi Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Si ca o completare la postul meu, senzorul sa fie mai rezistent la temperatura ridicata, abur, etc. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Limita superiora de temperatura? 200C,300C sau cat? Link spre comentariu
dorelb Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Asta nu este o problema. Se poate rezolva cu o izolare hidro a senzorului. Link spre comentariu
Myhayxx Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 @Myhayxx. Nu este nici un secret. Te referi la poza de mai sus?da exact asa cava am cautat eu sa-mi construiesc...eu am gasit un montaj asemanator dar nu afisa temp. interioara si exterioara. Link spre comentariu
dorelb Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Salut. Uite aici, si spor la treaba. http://www.vicsys.hu/chronotemp.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum