Vizitator stefan_bm Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Am un cd player Pioneer deh 5000UB .Are 4 ieri ,4x50.Cum pot face sa leg pe langa cele 4 difuzoare inca un set in bord si un set de tweetere in spate.Multumesc frumos Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Tweterele din spate vor avea cate un condensator 10-16μF (cel mult), in serie...Cu alea din bord, e mai complicat, ca scade sarcina foarte mult... da detalii despre ele, da detalii depsre toate... e posibil sa poata fi repartizate, unele joase, unele medii, unele inalte. Si atunci e mai simplu... Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Tweterele din spate vor avea cate un condensator 10-16μF (cel mult), in serie...Cu alea din bord, e mai complicat, ca scade sarcina foarte mult... da detalii despre ele, da detalii depsre toate... e posibil sa poata fi repartizate, unele joase, unele medii, unele inalte. Si atunci e mai simplu...nu cred ca e nevoie,jucariile acestea de la pioneer au ca final un ci gen PAL007(tda7650) care face fata si la 2 ohmi/canal=> daca sunt de puteri asemanatoare si de impedante identice le poate lega in parale,atat cele 2 perechi pt fata cat si tw la cele de pe spate(mai ales ca tw au sau ar trebui sa aiva un cond de 1-4,7uF/50-200V inseriat cu ele)doar cu detalii concrete se poate da un raspuns precis. Link spre comentariu
Vizitator stefan_bm Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 in usile din fata am Alpine SPG-17C2 iar in cele in spate Alpine SPG-13C2 .In bord vreau sa cumpar ceva de 10 cm,si in spate un set de inalte .Eventual sa ma sfatuiti cu ce modele sa cumpar si cum se leaga.Prefer alpine...Multumesc ptr raspunsul asa rapid Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Eu imi sustin parerea, as repartiza de la medii-joase in sus, in cele din bord, folosind un filtru, si tweeterele raman pentru inalte, cu filtru incorporat sau extern, ramane de vazut... nu-mi place chestia asta cu legatul in paralel, difuzoare diferite dimensional. SPG-10C2SPS-110TWCe masina e?Panoul din spate?Subwoofer?O sa ai mult balamuc in fata, si in spate fas...Vezi ca playerele astea nu au 4x50W, au cam un 4x15W reali... singurele pe care le cunosc eu, cel putin, care sa fie cu adevarat puternice, sunt Alpine-urile din seria IDA, care nu au CD intern, sunt doar receptoare de radio, si accepta usb, magazie, etc. Evident ca in spatiul ramas au un mega amplificator. Il are sor-mea pe masina, pe 10 difuzoare, si-ti cam rupe coastele (doar putin). Link spre comentariu
Vizitator stefan_bm Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 masina e un golf 3.Am si statie si subwoofer in portbagaj pe care nu il folosesc des_e cu intrerupator.Polita din spate nu e gaurita,nu am nici un difuzor...doar in usi si ce vreau sa mai montez.Mrs Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 MUTAT... ATENTIE UNDE SE POSTEAZA! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum