fum3z Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 Am mai vb odata despre acest tunner dar s-a pierdut topicul.Probabil atunci cand s-a mutat forumul...in fine.Am achizitionat acest tunner acu o luna in urma si sunt destul de multumit cu el, numai ca avand un calculator mai lenes si softul original e mult mai lenes...da o suport si pe asta :weedman: Numai ca daca folosesc softul original de la el adica Cyberlink Power Cinema nu pot sa receptionez toate posturile care sunt in grila de programe de la providerul meu.Cum ar fi Discoveri ,pro cinema,cartoon network,hallmark si altele fiind 8 in total.Nu are nici o setare mai desteapta (sa-i zic asa)totul este predefinit.Dai pe o tara pe care vrei sa faca scan si atat.Ce pot sa fac...cum modific ceva la softul ala sa prind si celelalte posturi?Vreo setare ceva poate stie cinema :prayer: Daca folosesc Chis TV tunerul prinde toate programele fara probleme daca il pun sa caute pe pal-dk.Am nevoie de raspunsuri... :partyman: .Ma poate ajuta cineva Link spre comentariu
fum3z Postat Martie 30, 2006 Autor Partajează Postat Martie 30, 2006 Chiar nu stie nimeni ce trebuie sa fac???O idee ceva? Link spre comentariu
dragostalpau Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 1. foloseste DScaler pt vizionat programe2. daca nu vrei DScaler, cauta fiserul de configurare pe care si-l face programul si incearca sa-l modifici manual (daca ai noroc si are asa ceva si nu-si tine datele in registri) Link spre comentariu
fum3z Postat Martie 30, 2006 Autor Partajează Postat Martie 30, 2006 DScaler nu functioneaza pe cipsetul P-7131... :smt003 Si chiar daca as folosi dscaler nu pot folosi telecomanda...eu de asta tin neaparat sa folosesc softul original ca la ala merg toate butoanele de la telecomanda :weedman: Am incercat sa modific ceva fisiere pe acolo da sincer sa zic nu prea stiu ce sa modific.Tre sa caut ceva unde sa pot sa modific banda de frecvente.Ceva cu registri am vazut pe acolo si le-am deschis sa vad ce gasesc.Am sa mai caut.Pana atunci mai astept pareri...PLsssssss.. Link spre comentariu
Vizitator sosy Postat Aprilie 5, 2006 Partajează Postat Aprilie 5, 2006 ai incercat cu alta tzara de exemplu Turcia Link spre comentariu
fum3z Postat Aprilie 5, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2006 Am incercat tot ce se poate...pe toate tarile face la fel....aceleasi posturi,inafara de cele care au alt standard.Nu stie nimeni??? Link spre comentariu
Vizitator alecuturbo Postat Aprilie 11, 2006 Partajează Postat Aprilie 11, 2006 SalutEu am un asus cu chipset 7135 si folosesc Fly2000tv r2.38 si merge f bine si este compatibil si cu tunerul tau. Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 11, 2006 Partajează Postat Aprilie 11, 2006 care se poate descarca de la http://members.home.nl/fly2000/index_e.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum