fanefane Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Cum stai cu constructia , ai reusit sa faci si a 5-a axa rotativa?Sint curios cu ce soft comanzi si masa rotativa si reglarea temperaturi firului de la PC.Spor la mesterit ! Link spre comentariu
Vizitator Niku85 Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Salutare,Am lasat-o moarta deocamdata.Pana acum am drivere, motoare, sursa alimentare bob,telecomanda dd la bob, displayul de la bob...Mai am nevoie de o sursa pentru firul de kanthal, roti de ghidaj, roti dintate, curele si profilele de Al. care sunt o caruta de bani... In jur de 3500 ron.Cu softul nu pentru 5 axe nu stiu ce sa zic.Am gasit in schim un programel care face din plt - g-code. Este foarte simplu. Daca aveti nevoie astept un pm. Pana ma voi apuca din nou de mesterit, va mai dura ceva :)Va salut ! Link spre comentariu
fanefane Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 O ideie de sursa pentru firul de kanthal http://www.rcuniverse.com/magazine/article_display.cfm?article_id=1190 E greu cu softul pentru 5 axe nu am gasit nici eu tot pentru 4 axe :CeNeCe PRO V.1.12 , se configureaza pe portul paralel http://www.cenece.com/eng/index.htm Mai cautam ! Link spre comentariu
Vizitator CubeMedia Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Salutare tuturor ! Revin si eu dupa un an si jumatate cu alta idee.... Nu mai doresc sa construiesc un cnc cu fir incins. M-am razgandit. Vreau sa construiesc un CNC pe care sa pot taia urmatoarele : - ALUCOBOND - 3 mm - Forex - 10 mm - Plexiglass / Stiplex - 10 mm - Aluminiu - 2-3 mm. - Polistiren - 20-30-50-100 mm Dimensiunile CNC-ului doresc sa fie undeva la 3050x2050x 120 mm (120 mm pentru polistiren mai mult ... ) Am aceleasi piese de care am mentionat la inceputul postului.. Mai atasez si cateva poze : Mai am o imprimanta pe 3.2 metri cu care nu mai am ce face, si ma gandeam sa folosesc partea de jos ca si cadru de sustinere a constructiei. Imprimanta arata exact asa : http://etc.md/images/stories/images/solvent_plotter/preview/cj-f3308sky.jpg Credeti ca pot face ceva cu componentele pe care le am ? Stiu ca sunt cam slabute motoarele, insa ma gandeam sa pun 4 buc pe axa X , 2 buc pe axa Y, si 2 buc pe axa Z. Link spre comentariu
znecula Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Salutare,Am lasat-o moarta deocamdata.Am gasit in schim un programel care face din plt - g-code. Este foarte simplu. Daca aveti nevoie astept un pm. Va salut !Poti pune si aici programelul daca e free.Stima. Link spre comentariu
Vizitator CubeMedia Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Salutare,Am lasat-o moarta deocamdata.Am gasit in schim un programel care face din plt - g-code. Este foarte simplu. Daca aveti nevoie astept un pm. Va salut !Poti pune si aici programelul daca e free.Stima.Asa trebuia sa procedez de la inceput Link spre comentariu
Vizitator CubeMedia Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 O parere, ceva ... Daca merge, pe ce sistem ar trebui facuta transmisia ? Link spre comentariu
Vizitator libris32 Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Buna ziua, Am un CNC cu fir incins pentru debitare profile arhitecturale de fatada. Doresc acoperirea acestor profile cu o rasina speciala care sa le intareasca insa am probleme in a gasi pe cineva care sa realizeze masina respectiva. Aici puteti vedea 2 video cum lucreaza masina. Daca ma poate ajuta cu realizarea acestui utilaj ar fi grozav (sau eventual sa ma directioneze catre cineva). Multumesc, Link spre comentariu
89-CEC Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 O versiune "low cost" https://www.youtube.com/watch?v=ZyBLMZbdS8c Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum