Vizitator Mfy Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 am si eu o rugaminte la voi, are cineva vreun document despre "Programarea functionarii unei sigle luminoase" ?, functionarea unei sigle luminoase sau programarea, orice, am tot cautat dar n-am gasit nimic, multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator nathaniel Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Pai se face cu uC, el trebuie programat. Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 zi ce vrei sa faca si poate te ajut(am) Link spre comentariu
Vizitator Mfy Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 zi ce vrei sa faca si poate te ajut(am) am nevoie de documentatie, programarea unei sigle (caseta) luminoase, cum este facuta, cum functioneaza, orice material este bine venit, multumesc Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 O sigla luminoasa poate fi :-cu leduri;-cu plasma;-alte sisteme(laser de ex.).Banuiesc ca te referi la una cu leduri. E alcatuita dintr-o matrice de leduri monocromatice/RGB si e comandata de un microcontroler (uC). Ledurile sant elemente de executie ,iar uC de comanda. Pe langa acestea mai exista si alte etaje: de alimentare,interfatare,etc(depinde de aplicatie). Se fabrica sigle luminoase cu set de caratere predefinit. Siglele luminoase sant de o multitudine de feluri.Pune intrebarea la obiect: "ma intereseaza o sigla luminoasa care sa afiseze umatoarele texte : -Atentie ,tensiunea prea mare - si imediat dupa -Curentul normal- ; cum pot sa realizez asta?" Link spre comentariu
Vizitator Mfy Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 multumesc pentru raspuns, asta stiam si eu, eu ma refeream la documentatie, imi trebuie pentru un referat, am tot cautat dar n-am gasit mare lucru, daca aveti ceva prin calculator despre siglele luminoase, orice, v-as fi recunoscator daca mi-ati da ceva, multumesc Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Viziteaza podusele firmelor de publicitate ,realizeaza si firme luminoase si asemenea,de acolo te poti inspira si alege un totem pe cale il disecam virtual pe forum.Ai mp. Link spre comentariu
Vizitator Mfy Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Viziteaza podusele firmelor de publicitate ,realizeaza si firme luminoase si asemenea,de acolo te poti inspira si alege un totem pe cale il disecam virtual pe forum.Ai mp.am gasit multe siteuri de sigle/casete luminoase, dar crede-ma ca n-am gasit materiale despre cum sunt construite, sau despre cum functioneaza, poate doar 2-3 poze ici-colo, si cateva detalii, si mie mi-ar trebui cam 20-40 pagini de informatii...:( Link spre comentariu
Vizitator Mfy Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 chiar nu are nimeni 10-20 pagini despre cum se programeaza/functioneaza o sigla/caseta luminoasa ? (scuzati double postingul) Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Nu! De unde sa aiba asa ceva? Poate un proiect de licenta, sau ceva de genul,dar in cazul asa,adreseaza-te aici: viewforum.php?f=177 Link spre comentariu
Vizitator Mfy Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Nu! De unde sa aiba asa ceva? Poate un proiect de licenta, sau ceva de genul,dar in cazul asa,adreseaza-te aici: viewforum.php?f=177din cate vad, cam bate vantul si pe-acolo, nu cred ca mai are rost sa deschid si`acolo alt topic, daca rezultatul v-a fi acelasi, ms oricum Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Pai avand in vedere sepcificul sectiunii,e si normal sa nu vina in fiecare zi cateva cereri de licenteEu iti recomand sa postezi si acolo,pt ca acolo intra deobicei cei care au materiale sau idei la obiect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum