sorin_denver Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Munca serioasa http://www.audiovoice-acoustics.com/forum/showthread.php?t=1696 . Link spre comentariu
sorin_denver Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Buna o masinarie ca asta la casa omului . Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Există în București, pt. cine e interesat... Link spre comentariu
sorin_denver Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Bine de stiut . Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Și se poate face DIY, trebuie o pompa de vacuum, un cuptor sertar, niște metal, îndemânare, și negativul, bineînțeles... Dar, e mai simplu în tehnologie rășină și fibre... Link spre comentariu
sorin_denver Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Cum sa construiesti un front horn din lemn http://www.cinetson.org/phpBB3/haut-rendement-f113/fabrication-petit-pavillon-t28847.html . Link spre comentariu
Vizitator puiu251170 Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Ma poate ajuta cineva cu un plan pt constructia unor incinte tip horn pt Philips ad 1255/m7, 20w, Multumesc! Link spre comentariu
sorin_denver Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Unii meseriasi fac scaune si mese din lemn , altii http://www.triodefestival.net/uploads/ngrey/Japan%20Team,%203%20systems.pdf . Link spre comentariu
Catalin C. Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Meseriasii fac scaune si mese iar amatorii hornuri. Difuzorul este Fostex FE103.Urmeaza finisajele in vacanta de iarna. Si ca sa fiu ontopic, avantajul acestui horn este dimensiunea de bookshelf. Am imprumutat design-ul proiectelor de la http://telavox.web.fc2.com/speaker_box.htmlDimensiunile au fost recalculate de Liviu Ianus pentru caracteristicile masurate ale difuzoarelor.Am vrut sa obtin un horn cat mai mic dar cu raspuns suficient de bun la frecvente joase pentru ca imi place foarte mult acest difuzor. 4 Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Felicitari Cataline! Sa le asculti cu placere. O intrebare am si eu.Care este lungimea desfasurata a hornului?Asta daca nu este un secret. Link spre comentariu
vivian Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Salut. Uau... Superba lucrare. Mai multe detalii daca se poate, de la proiectare pana la finisaje.(bineinteles daca nu este un secret) Meritau aduse la intalnirea de astazi ! Felicitari ! Link spre comentariu
Catalin C. Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Multumesc pentru aprecieri. Nu-i nici un secret, lungimea hornului este de 130cm iar dimensiunile exterioare de 24x24x45cm. Totusi nu este un proiect public asa ca va rog sa nu-mi cereti planurile. Este bataie de cap la tuning, ai nevoie de aparatura de masura, de o referinta buna si de urechi foarte bune. Nu stiu ce alte informatii as putea da. Incintele nu-s inca finisate, cred ca o sa le furniruiesc. Poate vom organiza o intalnire numai pentru prezentarea incintelor. Daca sunt doritori ma ofer sa gazduiesc un asemenea eveniment intr-una din lunile urmatoare. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Spectaculoasa realizare! Felicitari si din partea mea. Mircea Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Nu sînt eu un amator al difurilor mici dar apreciez realizarea, bravo! Bănuiesc că şi greutatea boxei ajută diful să funcţioneze mai bine. Cam pînă la ce frecvenţă inferioară va putea reda neatenuat? Link spre comentariu
Catalin C. Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 (editat) Cu FE103 raspunsul este cvasi liniar pana la 130Hz. Masurat fara influeta camerei. Intr-o camera normala raspunsul la frecvente joase este decent fara a forta apropiind prea mult incintele de perete. Editat Decembrie 18, 2015 de Catalin C. Link spre comentariu
Postări Recomandate