Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HORNUL - avantaje si dezavantaje

VTP

Postări Recomandate

Ord. II L.R. pe Fostex si paralel notch LRC pe Coral.In final am renuntat la notch si am lucrat la pozitionarea si folosirea fonoabsorbanturilor inauntru (3 tipuri) pentru a "inlocui" acest LRC.Nu recomand Ord. I decat peste 10-12KHz.

Link spre comentariu

Daca intereseaza pe cineva componentele din Altec-urile de mai sus,putem discuta.4 woofere 12" x Altec 414-16B.......motor alnico2 drivere x Altec 806A.............motor alnico2 hornuri radial Altec 8112 crossovere originale cu atenuatoare incluse.Spl...99db/1m.Perfecte pentru orice tip de amplificare.

Link spre comentariu
Vizitator gabros_45
:aplauze puneti mai multe detali despre filtre ,photo,etc. Multi nu stiu dar in auditia de buna calitate conteaza mult filtrele .o seara buna tuturor icon_jook
Link spre comentariu

Ord. II L.R. pe Fostex si paralel notch LRC pe Coral.In final am renuntat la notch si am lucrat la pozitionarea si folosirea fonoabsorbanturilor inauntru (3 tipuri) pentru a "inlocui" acest LRC.Nu recomand Ord. I decat peste 10-12KHz.

Cine lucreaza, stie!
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Ce directivitate are hornul acela (de fapt teava) de pe inalte ? :ras: De fapt nu conteaza, pentru ca este 300 000$ boxa. Multi fraieri sunt in lumea asta...

DA! Sunt multi care cred ca un laptop, un soft (eventual piratat sau free pe net) si un microfon capsula de 5 lei ii transforma in mari constructori de incinte, mai ales daca utilizeaza cateva componente despre care "se spune" ca sunt cele mai bune din lume!Pretul unui produs nu reflecta explicit valoarea lui, costul componentelor sau know-how-ul pentru a-l produce, asa ca unora li se pare incredibil sau incocoshabil!
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări