Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HORNUL - avantaje si dezavantaje

VTP

Postări Recomandate

rrazvan, cum suna basul ala horn? e definit?

rupe!Are o viteza incredibila, dar nu coboara sub 60 hz fara eq :speriat oricum sunt multumit de rezultate. Sper sa trec cat mai curand la varianta finala
Link spre comentariu

rrazvan, cum suna basul ala horn? e definit?

rupe!Are o viteza incredibila, dar nu coboara sub 60 hz fara eq :speriat oricum sunt multumit de rezultate. Sper sa trec cat mai curand la varianta finala
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Din pacate , acest subiect ( extrem de important pentru mine ) a fost inmormantat din motive de orgoliu excesiv al unui " user " Rog pe cei care vor citi aceste idei sa procedeze astfel : sa ignore cu desavarsire orice user cu un asemenea comportament . va rog sa nu raspundeti la nicio provocare , nu se justifica .Dar cam atat cu politia forumului Va ofer cateva idei de incinte tip horn :

Link spre comentariu

Aici am facut un horn din ipsos. Are 70 de cm diamentru, profil tractrice.

Posted Image

Dar nu imi place chiar asa de mult.

Curand intentionez sa imi fac o pereche de d'astea.

Posted Image

Am deja modelul 3D, dar trebuie facut din sectiuni intrucat nu am acces decat la un cnc cu 8 cm cursa, iar goarna are aprox 30 cm inaltime.

Posted Image

O sa fie din lemn, nu din ipsos. Pentru ca nu o sa fie doar un experiment.

O sa mearga de minune cu driverele astea(selenium d305). Pe care le-am gasit si la un pret avantajos, noi!

(recomand Selenium dx-250 ca driver ieftin de medii. Ieftin dar bun pentru casa)

Posted Image

Si basul o sa fie asigurat de ceva ce seamana cu biroul din poza de mai sus. Din mdf de aceasta data, poate si cu furnir, dar cel putin un piano gloss tot o sa fie.

Spor la experimentat!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

OK.

Mergem mai departe.....

In urma cu cateva zile am vazut,auzit,pipait,mirosit,sisteme de renume,tuburi-horn,solid state,hibride si nu numai,enorm de scumpe,firme consacrate,care mi-au intarit convingerile pe care le aveam in trecut,cu plus-urile si minus-urile lor.......

Deasemenea cateva amplificatoare solid state si tuburi "dezvelite" la propriu pentru ochi.Discutii pe diferite topologii, scheme si tratament acustic cu producatori faimosi.

Poze.....cam neclare.....

post-2926-139829430779_thumb.jpg

post-2926-139829430787_thumb.jpg

post-2926-139829430799_thumb.jpg

post-2926-13982943081_thumb.jpg

post-2926-139829430819_thumb.jpg

Link spre comentariu

felixx ce inaltime ai? (in unele poze cand ai stat drept si langa ele "ai oferit" odata cu poza o informatie legata de marimea boxelor)Oricum se pare ca sunt prea mari hornurile pentru un apartament, la o vila merge, dar cine are vila? :rade:

Link spre comentariu

Frumoase poze felixx, de cand visez sa ascult si eu niste 15A-uri... Sunt si niste Tad Reference One intr-o poza sau mi se pare?Ce eveniment a fost?Thanks for sharing.

Link spre comentariu

Munich 2012.Am participat la event 3 zile consecutiv de la ora 10:00 la ora 18:00 cu pauza de 30 min.Doua astfel de zile nu erau de ajuns.TAD R1 cu monoblocurile lor,Silbatone cu doar 2 W per monobloc pe Western Electric si drivere cu electromagnet in 50m2,bas pe open baffle cu 2 x Electrovoice + 2 x Altec 515A,Klangfilm horn + bas open baffle si multe altele prezente care nu tin de hornuri (de aceea nu le aduc aici in discutie) care mi-au placut iar altele cu grile super faimoase care nu prea au facut muzica.Mentionez ca incaperile erau destul de bine tratate acustic pentru a putea pune in valoare bijuteriile....

post-2926-139829431844_thumb.jpg

post-2926-139829431854_thumb.jpg

post-2926-139829431866_thumb.jpg

post-2926-139829431878_thumb.jpg

post-2926-139829431888_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări