mișa Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Am citit cu mare atentie si cu mult respect tot ce s-a scris aici. Cred ca ultimul link nu are ce sa caute aici pentru ca e vorba de niste HOTI. Pentru cine nu crede doar uitindu-se la preturi, ii recomand sa cumpere de la ei acel "minunat" gel pe care il bagi in soclul lampilor ca sa inlature microfonia.Mi s-a parut ca discutiile de aici sunt intre oameni pasionati si chiar interesati de problema hornurilor asa ca m-am gindit sa atrag atentia asupra unui exemplu negativ. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Eu m-am retras din discutiile din acest subiect. Cenzura credeam ca este un termen din trecut, dar se pare ca m-am inselat. Link spre comentariu
CBI Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 exagereziasa zisa cenzura a fost aplicata doar jignirilor si atacurilor la persoana si pe care vi le-ati aplicat pe buna stiinta si pe care nu cred ca este nimeni incantat sa le vada de fiecare dataastfel topicul a ramas deschis si activeste alegerea fiecaruia sa faca ce doreste in continuare Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Am citit cu mare atentie si cu mult respect tot ce s-a scris aici. Cred ca ultimul link nu are ce sa caute aici pentru ca e vorba de niste HOTI. Pentru cine nu crede doar uitindu-se la preturi, ii recomand sa cumpere de la ei acel "minunat" gel pe care il bagi in soclul lampilor ca sa inlature microfonia.Mi s-a parut ca discutiile de aici sunt intre oameni pasionati si chiar interesati de problema hornurilor asa ca m-am gindit sa atrag atentia asupra unui exemplu negativ.Nu am nimic cu tine,dar ai experimentat asa ceva si ai avut alte rezultate?Sincer.Ma intereseaza subiectul.Ma gandesc oare cine sunt hoti?Ca doar nu ti-au bagat aia mana in buzunar.Nu cred ca avem cu ce compara acele preturi avand in vedere gunoaiele ordinare ce exista pe piata noastra,ca sa nu mai vorbesc de vagoanele de second ce altii le-au aruncat si romanii le-au luat.Dar cred ca mai bine faci ceva acasa,cu ceva parai,mai multi ca sa para ma impresionanta treaba cu brandul pe care cheltuim banii.Sau cu ceva rebuturi de brand intrate pe piata romaneasca dar cu pretentii ca si prima clasa a acelor produse dar vandute in tarile bogate in special.Nu de alta dar eu ma cam indoiesc de perfectiunea sculelor facute in garaj sau in balcon,cel putin la noi in romanica,unde buzunarul e atat de stramt cand vine vorba de mii de €.Cu cateva sute de € stam si noi in fata satului,dar nu ajungem la valoarea acelor mii.Ramanem la hornuri mai ieftine pentru PCT sau DT,facute de Monacor,la circa 2-3€,sa ne rupa de audiofilie pe lampile fara gel,luate din vechile TV-uri Venus sau mai stiu eu care,ori de printr-un radio aruncat prin podul bunicilor...ce din pacate au efectul de microfonie. Link spre comentariu
mișa Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Stiu ca nu ai nimic cu mine. Daca ai fi avut, demult nu mai vorbeai aici.Copile, cumpara-ti tu "hoarne" la 400.000$ si vazelina de dat pe socluri cu 100$. Nu cred ca ai aceste notiuni. Dupa ce cresti, si te trezesti, poate putem vorbi. Nimeni nu a vorbit de scule facute in balcon sau garaj si nimeni nu a vorbit de horniri de 2-3E. Dar de la asta pina la piticaniile alea de 18.000$ (ultimele) e o mare diferenta. Ale-as Hornuri? Tu le-ai cumpara? Eu nu le-as cumpara nici daca le-ar fi vindut cu 50$.Esti angajat acolo sa le faci reclama? Daca DA, vezi ca tocmai nu ai reusit. Eu sunt un fel de Toma Necredinciusul, care merge chiar pina la expertiza cu radiatii X sau Gamma daca e cazul. Din acest motiv, te rog sa-mi vorbesti respectuos. (a fost pe forum o expertiza X a mea...dar tu erai prea mic sa o citesti)Oare faptul ca nu ma cunosti te-a determinat sa-mi vorbesti cum ai vorbit? Sau asa vorbesti cu oricine?(copiii din ziua de azi nu au primit suficiente suturi in cur...) Link spre comentariu
felixx Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Revin cu noutati,in continuarea paginii 7 din acest topic.....Everest DD66000. Link spre comentariu
felixx Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Masuratori on axis si 30 grade off axis + grafic impedanta.Placa de testare filtru....inca in lucru.... Link spre comentariu
felixx Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Si o scalare 10db cu 1/12 smoothing.Inca fara baterie.Cu baterie va fi si mai smooooother.....Se mai lucreaza la "fineturi"..... Link spre comentariu
Yoshiro Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Rezultate foarte asemanatoare cu originalul. Cei sub 200Hz probabil e influentat de camera.Arata excelent. Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Foarte frumos, inclusiv graficele. La ce foloseste bateria? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Cam asta se incearca: link-ul este aici: http://www.avantgarde-acoustic.de/trio-product-en.html pdf-ul de jos, pagina 5. Link spre comentariu
rvrazvan Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 De mult asteptam sa vad ce mai coace felixx Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Cam asta se incearca:Asta e o MARE minciuna. Nu cred ca asta se vrea cu bateria. Link spre comentariu
Yoshiro Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Vei gasi la pagina 7 ca am pus un link catre manualul tehnic al DD66000. Acolo sunt schemele filtrelor si cum se conecteaza bateriile. Link spre comentariu
Postări Recomandate