bubusmecherul Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 acest tv a fost trasnit asta vara,si as vrea sal fac,model tv nul stiu ca nu mai are eticheta pe spate,saiu 11ak19p4,pe procesor scrie o eticheta VESTEL 19,V1.OST,fetp6nk60zfp.final linii bu2506df,tda2614,as vrea niste ideei din partea voastra pentru depanarea lui Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Prima data trebuie sa ne spui ce nu functioneaza la el?sursa merge? Link spre comentariu
codrut Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 intai trebuie sa vezi dc functioneaza sursa,dupa ce verifici sursa si functioneaza vezi dc procesorul se alimenteaza corect,jungla dc se alimenteaza corect(asta dc au scapat de trasnet),este mult de lucru cu un tv trasnit. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 sursa este echipata cu acest intergrat mc44604p si este defect,nul am la indemana sal schimb,dar totusi cred ca are vreun echivalent,cu ce sar inlocui acest intergrat. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 un manual service de unde as putea lua Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 TI-am atasat schema.Inainmte de a repara sursa masoara sa nu ai procesorul busit sau alte cela si sa muncesti degeaba. Link spre comentariu
Vizitator Radu Geo Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 buna ziua am inlocuit un trafo linii pt11 ak 19 p4 acum se vede cu linii in diagonala si se aude un sfarait in zona soclului de la tub aveti idee ce anume poate fi si cat poate sa ma coste repararea tv ului multumesc Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 buna ziua am inlocuit un trafo linii pt11 ak 19 p4 acum se vede cu linii in diagonala si se aude un sfarait in zona soclului de la tub aveti idee ce anume poate fi si cat poate sa ma coste repararea tv ului multumesc Poate fi chiar soclul defect sau condi de pe screen!! Micsorati screenul sa vedeti dispar liniile si sfaraitul?! Important,vedeti cat este alimentarea final linii sa nu fie prea mare(sursa defecta)!! Link spre comentariu
dan cod Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 E screenul dat la maxim. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum