Vizitator razvan32 Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Buna ziua! de unde pot descarca si eu driverele pentru o placa de baza de tipul: IBM REV 1.2?Va multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Va salut !! Descarcati drivere de pe site-ul IBM . Click aici : http://www-947.ibm.com/support/entry/portal/Overview/ . Succes !! Link spre comentariu
Vizitator razvan32 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 domnu Florin am luat driverele, dar imi puteti spune ce tip de memorie se potriveste la placa de tipu asta ca as vrea sai fac si o marire de ram? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Va salut ! Ar fi bine sa-i faceti o poza la memorie si sa o atasati aici poza.Astept !!! Link spre comentariu
Vizitator georgexino Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 domnu Florin am luat driverele, dar imi puteti spune ce tip de memorie se potriveste la placa de tipu asta ca as vrea sai fac si o marire de ram?specific ca pentru placa ta de baza ai nevoie de memorie ddr1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum