Vizitator wolf_ Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 buna tuturor..am tv arctic si upc..si am scos bateriile de la telecomanda si nu mai merge pe tv..stiu ca are un cod dar eu nu mai am cartea originala ptr coduri de la upc..ajuti-ma va rog Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Din ce judet esti ?Galati cod360.pentru UPC Link spre comentariu
Vizitator wolf_ Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 ok..merci..merge.. Link spre comentariu
Vizitator wolf_ Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 buna..am un tv arctic 21 FBO si treb sa precizez ca am telecomanda de la upc(upc nu mai merge).....cu ea mergea sa schimb canalele ,volumul,puteam sa il sting..in fine ,..dupa ce am scos bateriile de la telecomanda s-a sf tot..nu mai merge ..numai ca pe butonul de volum pot sa schimb numai 2 prg ,cand tvr 1 cand tvr2..si sa il sting de la butonul de la schimbat prgr..Pe spatele capacului de la baterii are o serie URC 39880R02..poate ma ajuta cineva..ms Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 ok..merci..merge.. Merge sau nu?Acum o ora mergea... asa spuneai... Link spre comentariu
Vizitator wolf_ Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 primul mesj a fost scris de sotul meu..si eu am scris mai detaliat..el nespecificand ca UPC nu mai functioneaza.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Poze cu telecomanda se poate? Link spre comentariu
Vizitator wolf_ Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 daca dai copy pe seria de la telescomanda care am scris-o mai sus si cauti pe google ai sa o poti vedea exact pe primul site aparut..ms edit remus68 - am atasat imaginea de la linkul cu respectiva telecomanda. Link spre comentariu
Vizitator wolf_ Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 aceasta e telecomanda Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Poate gasiti aici codul: Link spre comentariu
Vizitator wolf_ Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 multumesc din suflet ..acum pot sa stau in pat relaxata.. ... Link spre comentariu
Vizitator alexhutz91 Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 am si eu o problema am reusit sa fac sa mearga volumul din telecomanda doar ca merge doar - sa dau mai tare nu merge Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum