FLORIN IORDACHE Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Ce programe folositi pentru temperaturi,pentru ca eu am patit odata cu programul everest care imi zicea ca am temperatura de 78 de garde la procesor,iar in bios aveam 35-37 de grade,iar dupaia i-am bagat programul PC Wizard 2010 si mi-a aparut temperatura corecta,adica cea din bios 35-37 de grade la proceosor. Link spre comentariu
devdas_india Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 reset am facut Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Eu asi zice sa intrati in bios la hardware monitor si de acolo sa imi spuneti si mie toate temperaturile . Astept !!! Link spre comentariu
devdas_india Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 imi arata numai la proc oscileaza de la 67 la 70 iar in windows cu pc wizard 2010 63 grade la 20 % utilizare Link spre comentariu
devdas_india Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 imi arata numai la proc oscileaza de la 67 la 70 iar in windows cu pc wizard 2010 63 grade la 20 % utilizaredeci ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 deci ? Am o mica intrebare,daca se restarteaza sau daca se blocheaza pc-ul la temperaturile acelea ???Astept !!!V-am mai intrebat odata pe prima pagina,dar am vazut ce nu mi-ati raspuns. :daPlaca de baza a dvs este cea din poza atasata de mine,pentru ca pe acest linck: http://forum.donanimhaber.com/m_9107784/tm.htm de la dvs sunt cam putinele placi de baza. Link spre comentariu
devdas_india Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5B/ asta e placa Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Buna seara ! Parca ati mai zis ca se mai incalzesc inca doua integrate care se afla sub radiatoare ?Adica acestea din poza atasata de mine cu placa de baza a dvs,nu ??? Link spre comentariu
AlinEX Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 ma intreb eu oare?!?!! intre procesor si cooler exista pasta siliconica? intre aripioarele radiatorului de aluminiu exista praf? Link spre comentariu
devdas_india Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Buna seara ! Parca ati mai zis ca se mai incalzesc inca doua integrate care se afla sub radiatoare ?Adica acestea din poza atasata de mine cu placa de baza a dvs,nu ??? da ala se incalzeste tare nu poti tine mana pe el radioatorul de la proc e curatat pasta este noua Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum