Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proc se incazeste prea tare

devdas_india

Postări Recomandate

Ce programe folositi pentru temperaturi,pentru ca eu am patit odata cu programul everest care imi zicea ca am temperatura de 78 de garde la procesor,iar in bios aveam 35-37 de grade,iar dupaia i-am bagat programul PC Wizard 2010 si mi-a aparut temperatura corecta,adica cea din bios 35-37 de grade la proceosor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• devdas_india

10

• FLORIN IORDACHE

8

• pop_ady44

3

• Jimmy

1

deci ?

Am o mica intrebare,daca se restarteaza sau daca se blocheaza pc-ul la temperaturile acelea ???Astept !!!

V-am mai intrebat odata pe prima pagina,dar am vazut ce nu mi-ati raspuns. :daPlaca de baza a dvs este cea din poza atasata de mine,pentru ca pe acest linck: http://forum.donanimhaber.com/m_9107784/tm.htm de la dvs sunt cam putinele placi de baza. :rade:
Link spre comentariu

Buna seara ! Parca ati mai zis ca se mai incalzesc inca doua integrate care se afla sub radiatoare ?Adica acestea din poza atasata de mine cu placa de baza a dvs,nu ???

Link spre comentariu

Buna seara ! Parca ati mai zis ca se mai incalzesc inca doua integrate care se afla sub radiatoare ?Adica acestea din poza atasata de mine cu placa de baza a dvs,nu ???

da ala se incalzeste tare nu poti tine mana pe el radioatorul de la proc e curatat pasta este noua
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări