Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rtpa 7 cu releu intermediar ep3

Vizitator goodginel

Postări Recomandate

Vizitator goodginel

a deconectat cineva un aparat de asta( temporizator rtpa 7) care era legat cu un releu intermediar tip ep3 , si eu vreau sa il montez la loc ,,, problema este ca nu stiu contactele nici intre rtpa si ep3 , si nici celelalte contacte ... am mers pe incercate , si am reusit cate ceva ,, problema este una singura , rtpa nu se automentine ,,,, mai mult , fata de o schema gasita pe internet pentru rtpa am observat ca acest aparat are o punte intre bornele unu si sase (probabil improvizata ),, ,si asta nu stiu de ce ,,, va rog sa ma ajutati sa rezolv problema ,,, cu un sfat concret ,,, ce borna , de unde , pana unde ,,, cat mai explicit ... nu se poate sa nu existe vreun electrician care sa fi lucrat cu asa ceva ,,, eventual , dupa ce fac legaturile in mod corect , si observ ca acest temporizator nu se automentine , macar stiu ca e defect , si incerc sa vad cu ce anume pot sa il inlocuiesc ,astfel incat sa functioneze , pe o instalatie veche din 1964( la casa scarii de la bloc cu 4 etaje - 5 becuri) ... va multumesc ,,, P.S. pentru orice raspuns , numarul meu de telefon este 076xxxxxx , sau la e-mail [email protected] ...

Editat de RoGeorge:

Am şters datele de contact.

Toate discuţiile tehnice se poartă pe forum, in mod public.

Vă rog citiţi aici ce trebuie să faceţi:

http://elforum.info/viewtopic.php?f=94&t=2390 (3.11)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări