florinmarinoiu Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Buna seara.Pot programa acest Flash memory cu interfata AD-MEM03 de la Adelaida?Daca da cu ce program?In Willem Eprom cu care a venit interfata nu gasesc SST29EE020.Exista o versiune mai noua de Willem Eprom in care este si acest device?Va multumesc,Florin. Link spre comentariu
qazaq Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Buna seara.Pot programa acest Flash memory cu interfata AD-MEM03 de la Adelaida?Daca da cu ce program?In Willem Eprom cu care a venit interfata nu gasesc SST29EE020.Exista o versiune mai noua de Willem Eprom in care este si acest device?Va multumesc,Florin.Eu zic ca se poate,cu programul epr097ja,si setezi programul asa:device>>Flash AT29C/29EEXXX>>W29C020. Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 Ok.Am sa incerc si am sa vin cu rezultatele.Va multumesc. Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Am reusit.Multumesc qazaq pentru ajutor.Numai bine,Florin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum