Vizitator Utzzy22 Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Am un laptop hp pavilion dv5-1105el! Lam sters de praf..... toate bune si frumoase pana cand am observat ca pe placa de baza mufa pentru ecran avea un spin dinala rupt ! lam conectat dar palpaie ecranu ! din cauza acelui spin rupt ! imi poate spune cneva daca pot inlocui acea mufa de pe placa de baza cu una noua ? si daca da cam cat mar ajunge inlocuirea iei? Link spre comentariu
schukaru Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Cam greu cu inlocuirea placii da baza, poti incerca sa schimbi conectorul sau sa pui un strap in locul acelui pinverifica si senzorul magnetic daca e pus bine la locul lui sau daca e bine conectat la placa de baza Link spre comentariu
Vizitator Utzzy22 Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 deci nush daca mam facut bne inteles ! stii ca pe placa de baza este un fel de mufa! in care se conecteaza ecranu iar la mufa aia pur si simplu sa rupt 1 spin dinala si plus sau mai indoit 2... iar inrest totul este ok ! laptop merge pefect normal! si ma gandeam daca pot inlocui toata chestia aia mufa aia cu totul ? Link spre comentariu
Spammer Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 se poate si inlocui toata mufa, se poate face si strapfugi cu el la un service si se repara... Link spre comentariu
Vizitator Utzzy22 Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 am fost la un service.... si mea zis ca nu se baga ca etc ca nare aparatura necesara! si sa incerc in alta parte!.... o sa incerc si in alta parte! si adica cum strap? Link spre comentariu
Spammer Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 am fost la un service.... si mea zis ca nu se baga ca etc ca nare aparatura necesara! si sa incerc in alta parte!.... o sa incerc si in alta parte! si adica cum strap?se pune o bucata de litza, se trage un fir,etc...depinde de cel care face reparatia si de cum arata treaba.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum