Paollo Postat Martie 28, 2006 Partajează Postat Martie 28, 2006 Folosesc traktoru 3 de o saptamana, si ecranele albastre nu au aparut decat de 2 zile,(nu se restarteaza brusc ca si cum ar fi de la sursa, ci mai degraba ca si cum i-as da restart de la shutdown, chiar pot vedea cum se inchide fiecare aplicatie, abia apoi apare eroarea albastra)asa arata ecranul albastru:STOP: c000021a {fatal system error}The windows logon proces system proces terminated unexpectedly with a status of 0xc000005 (0 x 00000000 0 x 00000000)The system has been shut downMultzam! Link spre comentariu
Paollo Postat Martie 28, 2006 Autor Partajează Postat Martie 28, 2006 NeXuS_3 mersi inca o data , fac un rand de beri cand treci prin cj :partyman: totusi, am bitdefender9 cu update la zi, si nu vede nici un virus, ce antivir sa mai incerc? Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 poate fi si softul... am patit si eu in xp cand am pus un nou soft pentru tunner-ul TV.. daca al tau e crack-uit...sunt sanse mari sa fie de la el....dezinstaleaza-l si reintaleaza-l Link spre comentariu
Paollo Postat Martie 29, 2006 Autor Partajează Postat Martie 29, 2006 poate fi si softul... am patit si eu in xp cand am pus un nou soft pentru tunner-ul TV.. daca al tau e crack-uit...sunt sanse mari sa fie de la el....dezinstaleaza-l si reintaleaza-ldaca te referi la kitul de instalare de la traktor cand spui soft, l-am dezinstalat si l-am instalat de destule ori, am pus si backupul vechi de la partitia de XP de o gramda de ori si am sters chiar si folderele care si le face traktor in "my documents" etc.. am ras si orice urma de traktor cu regcleaner dar nu se schimba nimic, Am incercat versiuni de traktor 3 si mai vechi cu alte setup-uri(kituri de instalare) si tot la fel. acum am instalat versiunea demo de pe site-ul oficial si tot asa, primesc restart chiar si cand intru in program, o sa fac update la driver-ul de la placa de sunet onboard, daca nici asa nu merge cumpar placa sunet(poate s-a stricat ceva la ea, am incercat mai demult sa scot cat mai putine ms si i-am bifat "do not map trough this device"), revin cu raspunsuri. Link spre comentariu
Paollo Postat Martie 31, 2006 Autor Partajează Postat Martie 31, 2006 mai nou am o eroare de windows de genu: "ModName: lameacm.acm" care apare de fiecare data cand incerc sa instalez vreun program de mixat mai tare, (chiar si la ots turntables) eroare asta apare si la putin timp dupa ce intru in traktor, Iar ecranul albastru de care am vb in posturile de mai sus imi apare acum si cand am incerc sa instalez "norton internet security 2005" fara sa am traktoru instalat.. din ce in ce mai rau :toimonster: are cineva vreo idee? ce componenta tre sa schimb? Link spre comentariu
i0nutzb Postat Aprilie 1, 2006 Partajează Postat Aprilie 1, 2006 ori ai windows-ul făcut vraişte, ori ai probleme cu drivere... eu aş instala windows :naughty: Link spre comentariu
Paollo Postat Aprilie 3, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2006 am reinstalat win pe curat, pus toate driveree etc.. nu s-a schimbat nimic,plus ca mai nou am inca un ecran albastru care mi-a aparut o data si inainte de instalare, ceva de genu " begining dumping of phisical memory to disk..." si incepe sa faca dumpingu ala...numara de la 1 la 100 si in cateva minute termina.. oare sa fie de la hard? sau procesor? nici nu mai stiu, am tot testat ramii cu memtest si in 20 de minute nu apare nici o eroare, mai mult nu am avut rabdare sa-l las sa testeze. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Aprilie 4, 2006 Partajează Postat Aprilie 4, 2006 dezactivezi automaticaly restart şi vezi ce cod de eroare ai este de forma 0x000000NNşi bagă şi un memtest să vezi ce se întâmplă :naughty: Link spre comentariu
Paollo Postat Aprilie 4, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2006 mai nou am o eroare de windows de genu: "ModName: lameacm.acm" problema asta am rezolvat-o mutand fisierul lameacm.acm din directorul unde era instalat ace mega codecks pack :supz: @ i0nutzb, mi dezactivat automaticaly restart intotdeauna, dar nu am stat sa citesc codu, si nu mi-a mai aparut bluescreenu ala de ceva vreme, il astept sa apara in orice moment.. Link spre comentariu
Paollo Postat Aprilie 19, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2006 blue screen-ul arata asa: STOP: c000021a {Fatal System Error} Windows Logon Process system process terminated unexpectedly with a status of 0xc0000005 (0x00000000 0x00000000) The system has been shut down. din ce am gasit pe net am inteles ca-i o eroare urata de tot, 0xC000021A: STATUS_SYSTEM_PROCESS_TERMINATED (Click to consult the online Win XP Resource Kit article, or see Windows 2000 Professional Resource Kit, p. 1561.) This occurs when Windows switches into kernel mode and a user-mode subsystem, such as Winlogon or the Client Server Runtime Subsystem (CSRSS), is compromised and security can no longer be guaranteed. Because Win XP can?t run without Winlogon or CSRSS, this is one of the few situations where the failure of a user-mode service can cause the system to stop responding. This Stop message also can occur when the computer is restarted after a system administrator has modified permissions so that the SYSTEM account no longer has adequate permissions to access system files and folders. si ca-i cauzata in mare parte de XP SP2, am pus xp sp3 acuma(de la zero pe partitie curata) dar eroarea nu a disparut, si atata timp cat nu instalez traktor 3 totul merge perfect :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum