Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

iluminare acvariu

Vizitator andrei_madalin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicul

5

• Dr.L

1

• mishu_g

1

• Ticu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator andrei_madalin

am incercat sa ma uit pe acel site , dar e foarte complicat , si in primul rand , ca sa vad ceva leduri , ma pune sa fac 3-4-5-6 criterii de cautare , si nu stiu , in afara de lungimea de unda, ce vreau.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Acolo sus ('Cauta produse') scrie 'XM-L' dupa clic pe 'Go' si clic pe 'Optoelectronics & DisplaysLEDs - High Brightness / High Power (51)' dupa clic pe 'Vizualizati rezultate'...daca stiam ca esti asa comod ,le aduceam eu la tine la poarta.

Link spre comentariu

Din pacate discutia s-a oprit inainte de a se formula exact cerintele:x LED-uri albe cu T>6500K, de y Watt fiecare... LED-uri albastre de ... Watt fiecare... LED-uri rosii de ... Watt fiecareDupa care ar urma stabilirea: modului optim de grupare (serie/paralel), radiatoarelor termice cumparate/construite, driverelor si eventual alimentatoarelor de retea necesare. Unde se gasesc toate astea in tara/afara si la ce preturi.De asta problema nu este chiar banala si trebuie rabdare pana la o solutionare optima.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări