Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa de 12 vdc pt diferite aplicatii

alpyne

Postări Recomandate

are un vecin un redresor universal destept(incarca mai multe tipuri de acumulatori de chimie diferita) si mi-a placut ce face insa redresorul in cauza desii stie si cunoaste destule pt banutii lui nu vine incorporat cu sursa pe 12vdc.acuma nu vreau sa dau 60-80 de ron pe sursa in cauza.vreau sa-mi fac si eu sursa mea sa mai invat cate ceva.daca aveam sursa ATX de pc era ca si facuta.e f simplu de modificat insa eu am un tip de sursa mai veche care nici macar nu are cooler incorporat o sursa de pc 386 pe 16MHz din 1991 daca mai isi aduce aminte cineva,dar nu-i bai,ma descurc.chestia e ca nu stiu care sunt firele.difera f mult de sursa ATX.sa incep cu dispunerea lor pe culori.primul manunchi are asa 3 rosii 4 negre 2 orange.din ele pleaca asa...inca 1 fir negru de la negru,1 fir rosu de la rosu,1 fir orange de la orange si inca 1 fir negru de la alt fir negru.al doilea manunchi are 3 fire doua maro si un negru.si al treilea are decat 1 negru si 1 maro.poate stie cineva.multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alpyne

2

• costinelsandu

1

• Th3_uN1Qu3

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

@alpynepoti te rog sa dai ceva detalii in legatura cu modificarile care trebuie facut sursei? eventual o schema, ceva. as vrea si eu sa modific o sursa atx sa o folosesc ca redresor.multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări